UEFA, Paris'teki terör saldırıları için maçlara siyah bant ile çıkılması kararı aldı.
Açıkta satılan ve halk sağlığını tehdit eden gıdalara karşı denetimlerini sıklaştıran Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı Pazaryerinde 'sahte tereyağı' operasyonu yaptı.
Grup Yorum üyelerinden 4'ü zor vize aldıkları Almanya'ya ayak bastıktan sonra gözaltına alındı ve Türkiye'ye iade edildi.
Yaklaşan soğuk havalar kabarık doğal gaz faturalarını da beraberinde getiriyor.
Birinci daire, müdürlerin ihmallerinin bulunup bulunmadığının eksik incelendiğini müfettişlerin de kazadan önce iş durdurma kararı vermemelerini gerekçe kabul ederek, soruşturma yapılmasına karar verdi.
İngiltere'nin başkenti Londra yakınlarındaki Gatwick Havalimanı, bulunan şüpheli bir paket nedeniyle tahliye edildi.
Almanya ve İngiltere Başkonsoloslukları önündeki G-20 protestolarında 7 kişi gözaltına alındı.
Paris'te düzenlenen ve 150'yi aşkın kişinin öldüğü saldırıları, sosyal medyadaki hesaplarından IŞİD terör örgütü üstlendi.
Cesedi bulunan kişinin darp edilerek öldürüldüğü belirtildi.
Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ Fransa'nın başkenti Paris'te yaşanan saldırılara ilişkin bir açıklama yaptı.
CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil’in ‘Gökkuşağı’ ismini taşıyan bir şiir kitabı çıktı. İrgil, kitabını ''Gezi’nin Çocukları''na adadı.
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, dünyayı sarsan Paris saldırılarının sorumlusunun terör örgütü IŞİD olduğunu açıkladı.
Paris'teki saldırıların ardından Fransa'da yaşayan Türklere, Türkiye'nin Paris Başkonsolosluğu'ndan 'Sakin ve dikkatli olun, mecbur olmadıkça toplu alanlara gitmeyin' uyarısı yapıldı.
Trakya halkı; İğneada için alınmaya çalışılan ölüm kararına, tüm Türkiye, tüm insanlar adına 15 Kasım 2015 Pazar günü saat 11.00'de 'Nükleer istemiyoruz'diye haykırmak için bir araya geliyor.
7 Haziran sonrası Türkiye’nin bilinçli bir biçimde gerilim ortamına sürüklendiğini ileri süren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu gündemle ilgili konuları değerlendirdi.
Fransa'yı kana bulayan saldırılarda en çok ölüm Amerikalı Eagles of Death Metal (Death Metal Kartalları) topluluğunun konseri öncesinde yaşandı.
Fransa'nın başkenti Paris'te yapılan saldırıların ardından tekvando turnuvası için ülkede bulunan milli sporcular ve Federasyon Başkanı Metin Şahin endişeli.
Hollande G20 için yapacağı Türkiye ziyaretini iptal etti.
Beşşar Esad, 'Fransa, Suriye'nin beş yıldır yaşadığı terörü dün akşam yaşadı' açıklamasında bulundu.
Fransa'da dün geceki kanlı saldırılardan sağ kurtulan görgü tanıkları yaşadıkları korkunç anları dünya basınına anlattı.
Sosyal medyada Paris'teki kanlı katliam için kampanya başlatıldı. Twitter ve Facebook'ta ölenler için yeni tag'ler açıldı ve bazı safety check uygulamaları devreye sokuldu.