Halkların Demokrasi Partisi (HDP), İstanbul'da Etiler ve Nişantaşı gibi semtlerde 7 Haziran'da aldığı oyları kaybetti.
Akdoğan, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu cumartesi günü akşam saatlerinde hayatını kaybeden Tiyatro Eleştirmeni ve Evrensel Gazetesi Yazarı Üstün Akmen’i andı.
Kayyumun atadığı genel yayın yönetmeninin sosyal medya hesabını ele geçirmişler...
İş dünyası, 1 Kasım seçimlerinin sonuçlarını değerlendirdi.
İki ilde terk edilen koca dehşeti: 4 ölü, 2 polis yaralı...
Acun Ilıcalı'nın amcası Mustafa Ilıcalı milletvekili oldu.
1 Kasım seçimlerinin ardından TBMM ilk toplantısını, yeni seçilen vekillerin yemin etmeleri için yapacak.
1 Kasım seçimleri sonrası gözler kış saati uygulamasında. Kış saati uygulaması dahilinde saatler ne zaman geri alınacak belli oldu.
Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü'nde 20 yaşlarında bir genç polisle tartıştı, sonra da güvenlik görevlisinin silahını kaparak önce polise ateş etti, ardından da yaşamına son vermeye kalkıştı.
MHP Disiplin Kurulu'nun Ağustos ayı sonunda partiden 'ihraç ettiği', eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, mahkeme kararıyla partiye geri döndü.
1 Kasım seçimlerinde Şanlıurfa’da AKP ’nin milletvekili sayısının 9’a çıkmasına sinirlenen CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal tepkisinin twitterdan gösterdi.
Manisa'da yurt dışı oyları, AKP'ye 1 milletvekilliği kazandırdı.
Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, 'Herhangi bir sorun yok. İtiraz süreleri sona erdiğinde, 11-12 sonra sonuçları açıklayacağız' dedi
Avrupa Birliği (AB), 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, twitter hesabı üzerinden Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kutladı. Davutoğlu da yine twitter hesabı üzerinden Erdoğan'a cevap yazdı.
Bursa’da, dün yapılan 26’ncı dönem Milletvekilliği seçimlerine bağımsız aday olarak katılan ve çoğu tek kişilik mitinglerinde en fazla 6 kişiye seslenebilen 67 yaşındaki Ali Osman Demirtaş'ın eşiyle birlikte oy kullandığı sandıktan kendisine bir oy çıktı.
Antalya’da bulunan Mardan Palace otelin bugün yapılan icradan satış ihalesi az önce sonuçlandı.
1 Kasım seçimlerinde en büyük yenilgiyi, TBMM'de 3. partiyken, 4. parti durumuna gelen MHP yaşadı...
Bursa'da, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne bağımsız aday olarak katılan ve il genelinde 24 meydandaki mitinglerinde en fazla 6 kişiye vaatlerini anlatan Ali Osman Demirtaş, kesin olmayan sonuçlara göre 504 oy aldı.
Terör örgütü IŞİD, Şanlıurfa’da iki gazetecinin katledildiği cinayetleri üstlendi.