Bazı Turkcell kullanıcıları saat 11:15 itibariyle arama yapamıyor veya internete erişimde sıkıntı yaşıyor.
DİSK, KESK, TMMOB, TTB TBMM Dikmen Kapısı girişinde basın açıklaması yaptı.
Fenerbahçe Kulübü, 2015-2016 sezonu forma göğüs reklamı için Yandex'le anlaştığını resmen açıkladı.
Kamu İşveren Heyeti ile memur konfederasyonları arasındaki toplu sözleşme görüşmelerinin üçüncüsünün yapıldığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na yürümek isteyen gruba polis müdahale ederek bazı eylemcileri gözaltına aldı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik hükümetin zam teklifini yaptıktan sonra masadan kalktı.
Diyarbakı’da hendek kazarak yolu trafiğe kapatan PKK’lılar gece yarısı güvenlik güçleriyle çatıştı. Olaylar sırasında 29 yaşındaki gösterici Şaban Çelik, öldü.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, günlerdir devam eden zam pazarlığında son teklifini sundu.
Beylikdüzü’nün yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen belediye, 'Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri' adıyla 24-26-28 Ağustos tarihleri arasında kent sakinlerini klasik müzik ve bağlantılı diğer performanslarla buluşturuyor.
Hatay’ın İskenderun İlçesi Sarıseki Mahallesi'nin Amanos dağlarına uzanan eteğinde yüksek gerilim hattına PKK tarafından yerleştirilen mayının patlaması sonucu iki elektrik mühendisi yaralandı.
Kadına yönelik şiddet başta olmak üzere farklı sosyal kesimlerden gelen kadınların yaşadığı sorunlar karşısında sosyal, psikolojik ve hukuki destek veren Buca Belediyesi Özgecan Kadın Danışma Merkezi, kadınların yanı sıra erkeklerin de uğrak yeri oldu.
İyi bir liseye girmek için TEOG ortak sınav ve tercih heyecanını geride bırakan öğrenciler bugün de TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasını bekliyor.
Aydın AKP Milletvekili Mehmet Sadık Atay bir gazeteye verdiği 'Aydın Suyu EL Yakıyor' başlıklı röportajına CHP Aydın Milletvekili Prof.Dr.Metin Lütfi Baydar'dan cevap geldi.
Terör örgütü IŞİD'in geçtiğimiz günlerde Kuzey Irak'ta peşmergelere yönelik düzenlediği saldırılarda hardal gazı kullandığı öne sürüldü.
Merkez Bankası, dolardaki yükselişin ardından devreye girdi.TCMB, dolar cinsi zorunlu karşılıklara, rezerv opsiyonlarına ve serbest hesaplara ödediği faizi yüzde 0,21'den, yüzde 0,23'e yükseltti.
Suruç’ta hayatını kaybeden 33’üncü genç olan Cömert’in cenazesi Samsun’a götürülecek...
Türkiye'nin ayçiçeği ithalatı için harcadığı para, petrol ithalatı için harcadıklarından sonraki en büyük kalemi oluşturuyor.
İhsan Özkes, Twitter hesabı üzerinden koalisyon sürecine dair açıklamalarda bulundu.
Ömer Faruk Eminağaoğlu, yolsuzluk operasyonu savcıları Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç hakkında verilen yakalama kararının Ergenekon soruşturması ile ilgili değil, bütünüyle 17/25 Aralık için verildiğini vurguladı.
İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bazı illerde terör örgütleri İŞİD ve PKK'ya yönelik operasyon düzenlendi, 21 kişi gözaltına alındı.
DİSK, KESK, TMMOB ve TTB genel başkanlarının da katılımıyla 14 Ağustos 2015 Cuma günü saat 12:00'da TBMM Dikmen Kapısı girişinde bir basın açıklaması düzenleyecek.
Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu 118 emniyet müdürü ile 148 emniyet amirini emekliye sevketti. Karar, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk tarafından onaylanarak yürürlüğe girdi.