Meteoroloji, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere yurdun birçok yerinde sağanak yağış beklendiğini açıkladı.
CHP yönetimiyle ters düştüğü için 7 Haziran seçimlerinde aday gösterilmeyen Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, ''7 Haziran'da oyumu CHP'ye vereceğim.'' dedi.
Şimşek; ''Bülent Arınç ve Burhan Kuzu'ya saygı ve sevgim büyük, severim kendilerini ama bunlar çok abartılı söylemler'' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçimin son günü 6 Haziran 2015 Cumartesi günü İstanbul Anadolu Yakası’nda vatandaşlarla bir araya geliyor.
AİHM, 7 yıldır komada olan 38 yaşındaki Lambert'e pasif ötenazi uygulanması kararında Fransa'yı haklı buldu.
'Kısmet' adlı teknesi ile dünyanın çevresini dolaşan Sadun Boro’nun heykeli, yapılaşmaya açılmaya çalışılan Kalamış’ta deniz ve doğa dostlarını selamlıyor.
SGK eski Başmüfettişsi Ahmet Metin Aysoy, Dünya gazetesinde yer alan yazısında, kredi kartı borçlusuna hangi durumda işverenlerinin avans verebileceğini yazdı.
MİT TIR’larıyla ilgili yayını nedeniyle soruşturma açılan Cumhuriyet gazetesi ve Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar’a destek vermek için 'Biz Yurttaşlar' başlıklı bir bildiri yayınlandı.
Kılıçdaroğlu'ndan babası 100 bin, oğlu 30 bin, hayvanat bahçesinden TÜBİTAK'a yönetici olan da 5 bin lira tazminat istedi. Mahkemeler reddetti.
Google’dan devrim gibi bir yenilik daha geliyor. Kısa süre içinde kullanıma girecek özellik sayesinde kullanıcılar Google üzerinden ürün satın alabilecek.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim yasaklarının başlama saatini AK Parti’nin başvurusu üzerine değiştirdi.
Sahil Güvenlik Komutanlığı, Antalya körfezi açıklarında bir gemi içerisinde 182 kaçak yakandı. Bodrum'da ise yapılan operasyonda çoğu çocuk ve kadın 95 kaçak yakalandı.
27 Mayısta Moskova’daki evinden ayrıldıktan sonra Türkiye’ye kaçarak kayıplara karışan 19 yaşındaki genç kız Varvara Karaulova'nın, Suriye sınırında Kilis’te bulunduğu bildirildi.
Yaz sıcaklarını unutturan yağışlı hava, her geçen gün etkisini arttırıyor. Peki ama hava durumu nasıl olacak?
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK), '134' kısa numarasının Türkiye Belediyeler Birliğine 'Alo Taksi' hizmet adıyla tahsis edilmesine karar verdi.
Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen Cahit Atay Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde 13 okulun tiyatro toplulukları izleyiciyle buluşmanın heyecanını yaşadı.
HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, seçimden sonra çözüm süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
New York Times gazetesi, dijital medya editörü Shreeya Sinha'nın kaleme aldığ 'Türkiye’nin seçimi bir Erdoğan referandumu' başlıklı makaleyi Twitter'dan ilginç bir detayla paylaştı.
Teknesiyle dünya turu yapan ilk Türk olan 87 yaşındaki Sadun Boro, Marmaris’ te hayatını kaybetti..
ABD'de dünyanın ilk kısmi kafatası ve kafa derisi nakli başarıyla gerçekleştirildi.
Arınç: Keşke Sayın Cumhurbaşkanımız da 'al ben sana bir araç veriyorum artık onlara inat buna bineceksin' demeseydi.