Irak ordusu ile birlikte IŞİD'e karşı (Irak Şam İslam Devleti) savaşan Şii milislerin sözcüsü Kerim El Nuri, üç gün içinde kenti geri alacaklarını söyledi.
HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken ve Ceylan Bağrıyanık, dün Kandil'e gitti. Kandil'den dönen Baluken ve Bağrıyanık'ın da aralarında bulunduğu 5 kişilik heyet, bugün İmralı'ya gitti.
Yoğun ev eğitim programlarına koordinatörlük yaparak danışmanlık hizmeti veren Evin Özel Eğitim ve Danışmanlık Merkezi açılış töreni bugün.
Kızının üvey dedesi tarafından cinsel tacize maruz kaldığını iddia eden annenin açıklamaları herkesi derinden sarstı.
7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için seçmen listeleri bugün askıya çıktı. Listeler, 13 gün askıda kalacak.
Musul’un IŞİD eline geçtiğini gören Tahran yönetimi, 'şii hilali'nin bozulmaması için IŞİD’in kopyası bir örgüt kurdu.
İstanbul’da 16 yaşındaki bir kız çocuğunun önce çıplak görüntüleri çekilerek şantaja maruz kaldığı, ardından da kaçırılarak tecavüze uğradığı iddia edildi.
POP müziğinin usta ismi Erol Büyükburç bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile beraber Hacı Bayram Vali Cami’inde sabah namazı kıldı. Namazın ardından gazetecilere konuştu.
CHP'nin 2015 Milletvekili seçimlerinde İstanbul'da Yargı denetiminde yapılacak ön seçim sıraları belli oldu...
Kadıköy Belediyesi, tiyatro ve edebiyat dünyasının önemli ismi Haldun Taner’in 100. yaşını Kadıköy’de çeşitli etkinliklerle kutlayacak.
Kazım Kazım'ın, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından A Milli Futbol Takımı geçici aday kadrosuna çağrıldığı bildirildi.
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, 'İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi' ihalesinin 2. oturumunun tamamlandı.
Selçuk Baydar, Antalya’da eşine tecavüze kalkıştığını iddia ettiği kayınbiraderi Şahin Arık’ı sopayla döverek öldürdü...
Harvard Üniversitesi Nieman Gazetecilik Vakfı'nın her yıl verdiği 'Louis M. Lyons Gazetecilikte Vicdan ve Dürüstlük Ödülü', bu sene Hasan Cemal'in oldu.
CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları, yönetimdeki gençler arasında görev dağılımı yapılarak yöneticiler bağlı bulundukları ilçelerden başka ilçelere görevlendirilerek o ilçelerde denetleme yapacaklar.
Başkanlığı dönemindeki yönetim kurulu üyeleriyle önceki gece bir araya gelen Ünal Aysal, ''Galatasaray için her şeyi yaptım ama gerekli desteği göremedim. Bu yüzden çok kırgınım. Artık başkanlık gibi bir düşüncem olamaz. O defteri kapattım'' dedi.
Odatv soruşturmasında 14 kişi hakkında ''kesin ve inandırıcı delil'' bulunamadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verildi.
Merkez Bankası beklenti anketi sonuçlarını açıkladı. Yıl sonu TÜFE beklentisi yüzde 6.98 olarak belirlendi. Önceki anket sonucunda tahmin yüzde 6.77 idi. Gelecek 12 ay sonundaki TÜFE beklentisi 6.78 olarak açıklandı.
İstanbul Gerçeği Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş Didim'de; Gezi Direniş Ruhunun Alevi Toplumunda bıraktığı İzler konulu panel'de Hüseyin Aygün ile birlikte konuşmacı...
Twitter'da açılan sahte hesaplar üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve çok sayıda devlet görevlisine küfür ve hakaret içerikli mesajlar yazdıkları tespit edilen 2'si kadın 3 kişi gözaltına alındı.