11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı'na ait Tarabya Köşkü'nde kalmasına ilişkin bazı basın-yayın organlarında yer alan haberlere, kendisine ait resmi internet sitesi üzerinden yanıt verdi.
Türkiye’nin Aydınlık Geleceği İçin Buluşuyoruz toplantısı; 14 Şubat 2015 Cumartesi İstanbul Harbiye, Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde yapılıyor.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, NTV canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Kılıçdaroğlu 3 büyük ilde hakim gözetiminde ön seçim yapacaklarını söyledi.
Okul Sütü Programı kapsamında Edirne'de öğrencilere süt dağıtıldı.Dağıtıma katılan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, tahtaya Osmanlıca "Sağlık için süt için" yazdı.
Yeni geliştirilen "DOLİ" projesiyle İstanbulkartlar otobüs içinde de doldurulabilecek.
Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın; Hemen hemen aldığımız komisyonların tamamını geri veriyoruz.
CHP, milletvekili aday adayı olmak üzere istifa eden kamu görevlilerinin tekrar eski görevlerine dönmemeleri için kanun teklifi verdi.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) kararı ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından, geçen hafta yönetimi devralınan Bank Asya'nın ortakları, BDDK ve TMSF'nin karar ve uygulamalarına karşı dava açtı.
Hava muhalefeti gerekçesi ile 3 tutuklu sanığın duruşma salonuna gelmesine gerek görülmedi.
Kuveyt merkezli enerji firması Gulf Cryo, Türkiye yatırımlarına devam ediyor.
Çinli ve ABD’li bilim insanlarının yaptığı araştırma, Dünya’nın merkezinde, iki farklı bölge olduğunu ortaya çıkardı. Keşif, Dünya’nın oluşumu ve tarihine ışık tutacak.
Bolu'da internet sitesinde yayınladığı fotoğraf ve telefon numaraları sayesinde randevulaştığı kişilerle birlikte olan kadın ile yer temin eden 2 kişi gözaltına alındı.
Tuzla'da geçtiğimiz pazartesi günü eski CHP Tuzla İlçe Başkanı Mehmet Tekin Ağırman'ın hayatını kaybettiği silahlı saldırıyı eski şoförünün gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İstanbul’da 27 bin 500 seçim sandığı var. Sandıklara sahip çıkacağız. Şikayet etme lüksümüz yok. Artık eylem ve hareket zamanıdır” dedi.
Karla mücadele çalışmaları kapsamında hazırlıklarını önceden tamamlayan Maltepe Belediyesi ekipleri, 18 personel eşliğinde kapanan yollara anında müdahale etti.
Türkiye'den 80 öğrenci, iş garantili ve burslu nükleer eğitimi için Rusya'ya gönderilecek.
Samsun’da yapımı tartışma konusu olan ve Mimarlar Odası tarafından imar mevzuatına aykırı olduğuiddiasıyla yargıya taşınan 5 yıldızlı Sheraton Oteli, 14 Şubat’ta hizmete açılıyor.
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, Güney Kıbrıs Rum Kesimi Futbol Federasyonu'na üyelik başvurusu yapma kararı aldı.
Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias ile görüşen Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov, “Yunanistan’dan herhangi bir ekonomik yardım talebi gelirse bunu düşünürüz” diye konuştu.
Erdoğan'ın danışmanı Yiğit Bulut ve Davutoğlu’nun Başdanışmanı Etyen Mahçupyan'a adaylık için vize çıkmadı.
Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Özkan Sümer, kulübün oluşumunu bilmeyip mücadelesi ve varlığında yer almayanların görev yapma anlayışlarının, siyasi ve ticari ilişkiler geliştirerek sosyal statü kazanmayı amaçlamak olduğunu savundu.