Meclis'ten geçen Irak ve Suriye tezkeresi yurdun çeşitli noktalarında protesto edildi.
ÖSYM, üniversitelere yapılacak ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı.
Mecliste tezkere için elektronik cihaz ile yapılan açık oylamaya 396 milletvekili katıldı. Irak ve Suriye tezkeresi, 98 ret oyuna karşı 298 oyla kabul edildi. 140 vekil tezkereye gelmedi...
Jasmin Walia; Hem iş hem tatil...
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da gerçekleştirilen Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınlarının İstihdamı Kura Çekim Törenine katıldı.
Star'a henüz 17 gün önce ortak olan Tamince böylece çok kısa bir süre içerisinde medyadan yine çıkmış oldu.
Trabzonspor'un kurucu üyesi ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy'un cenazesi, düzenlenen törenin ardından Of ilçesinde toprağa verildi.
Erdoğan, Musul’da Türk vatandaşlarının kurtarılması operasyonunda görev alan MİT mensuplarına takdirname verdi.
Mecliste tezkere için elektronik cihaz ile yapılan açık oylamaya 396 milletvekili katıldı. Irak ve Suriye tezkeresi, 98 ret oyuna karşı 298 oyla kabul edildi.
TBMM'de Irak ve Suriye'deki örgütlerden Türkiye'ye yönelebilecek saldırıların bertaraf edilmesini öngören Başbakanlık tezkeresi görüşülüyor.
İptalle TİB başkanının talimatıyla 4 saatte site kapatma ve internet trafik bilgilerini toplama yetkisi yargı kararıyla kaldırılmış oldu.
Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz oranlarında değişiklik yapmadı. Politika faizi yüzde 0.05'te kalırken, marjinal fonlama faizi yüzde 0.3'te kaldı.
Aksaray'da iddiaya göre hatalı sollama sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü 4 kişi de yaralandı.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu uyardı; 'Hükümet IŞİD’i yoketme hedefi yerine, ülkemizi çok daha büyük tehlikelere sokacak maceralar peşindedir'
Cem Yılmaz, Galatasaraylılar ve Trabzonsporlular'ın filmi boykot edecekleri haberleriyle ilgili ilk kez konuştu.
IŞİD işgali altındaki Kobane'den Türkiye'ye sığınan mültecilerin sınırda bekleyen araçlarının IŞİD militanları tarafından çalınması İHA kameralarına yansıdı.
Barış Anneleri İstanbul Meclisi üyeleri ve birçok yurttaş, IŞİD'in Kobane'ye dönük saldırıları ve Türkiye'nin IŞİD'e desteğini protesto etmek amacıyla AKP Bağcılar ilçe binasını işgal etti.
Kürt sitesinden şaşkına çeviren iddia: PYD'nin lideri olan Salih Müslim Finlandiya'ya iltica etti.
Kurban bayramı öncesinde trafik hizmetlerinde yeni bir dönem başladı...
TEM Otoyolu'nun Bolu kesiminde Ankara istikametine doğru araç yoğunluğu yaşanırken, araçlar gişelerden beklemeden geçti.
Bu sabah hastanelere gidenler büyük şok yaşadı.