Can Ataklı; Erdoğan’ın kandırıldığının kanıtı ne biliyor musunuz? Dünkü saray gazetelerine ve televizyonlarına bakın, birinde bile Mersin mitingi yoktu. Haber ve fotoğraf koysalar foya ortaya çıkacak tabii. Hiç görmemek en iyisi.
Dünya Mirası Listesi’nde yer alan koruma altındaki Ürgüp'teki mağara evlerinin, AKP'li Ürgüp Belediyesi'ne ait iş araçları tarafından tahrif edildiği görüntüler ortaya çıktı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara'daki üye katılım toplantısında konuştu.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 20-26 Kasım'da illere göre 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanınmasının yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
ABD merkezli Wall Street Journal (WSJ) yayınladığı analizde, 'Türkiye'de şuan yaşanan krizin geçmiştekilerden farklı olduğunu' belirtti.
İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre, İstanbul’da yaşam maliyeti bir yılda yüzde 50,18 oranında arttı. Şehirde konut kiraları ise yüzde 71,43 oranında artış gösterdi.
Bilim insanları Tanzanya'nın Arusha bölgesinde yer alan tarihi Laetoli sit alanında insanlığın bilinmeyen tarihine dair önemli bir keşif yaptı.
Bu yıl 7’ncisi yapılan MED Akdeniz Diyalog Forumu için Roma’da bulunan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye’nin çevresindeki bölgesel ve uluslararası gelişmeleri değerlendirdi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün tepkisini çeken sözleri üzerine açıklamalarda bulundu.
İBB sosyal medya hesabından Bostancı D-100 Karayolu'ndaki alt geçit çalışması nedeniyle Kartal-Kadıköy istikametinde trafik akışının değiştiğini duyurdu.
İBB'nin yaşamını yitiren askerlerin yakınları, gazi ve engellilere tahsis ettiği İstanbul Halk Ekmek büfelerinden birini işleten 59 yaşındaki Rıfat Arslan, nisan ayından bu yana işlettiği büfeye AKP'li Üsküdar Belediyesi'nin elektrik bağlamadığını söyledi.
Trabzonspor'da gerçekleştirilen 78. Olağan Genel Kurulu'nda seçime tek aday olarak giren Ahmet Ağaoğlu yeniden başkan seçildi.
Türkiye Barolar Birliği'nin (TBB) 36'ncı Olağan Genel Kurulu'nda oy verme işlemi başladı.
Atay Sözer: Aç ve susuz yaşamaya mahkûm olan insanlıkta buna uyum sağlayamayanlar ortadan kalkacak diğerleri de evrim geçirerek yeni bir forma bürüneceklerdir.
TBMM Genel Kurulu'nda, aralıksız 12 gün sürecek 2022 yılı bütçe görüşmeleri 6 Aralık'ta başlıyor.
İngiltere hükümeti, Covid 19'un Omicron varyantının yayılmasını önlemek amacıyla, yurt dışından ülkeye seyahat edeceklere Covid testi zorunluluğu getirildiğini açıkladı.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde etmesinin 87. yıldönümü dolayısıyla video mesaj yayınladı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in “Başka Bir Tarım Mümkün” vizyonu doğrultusunda su kaynaklarının verimli kullanılması için iklim dostu yem bitkisi yetiştiriciliği yaygınlaştırılıyor.
Dünya Kadın Hakları Günü her yıl 5 Aralık tarihinde kutlanıyor.
Moskova ve Batı arasındaki gerilimin yükseldiği Donbass krizi için Türkiye’nin arabuluculuk önerisine Rusya’dan olumlu sinyal gelmedi.