loading
close
SON DAKİKALAR

Son moda: Deri

Son moda: Deri
Tarih: 12.02.2012 - 20:36
Kategori: Kadın

Kış mevsiminde giyim, ayakkabı ve aksesuvarda en az kürk kadar tercih edilen bir diğer materyal ise elbette ki "deri"

Güneş hala yüzünü göstermeye devam ediyor. Yazlık elbise ve sandaletlerle dışarı çıkıyor olmamız, yaz mevsiminin bir süre daha devam edeceği manasına gelmiyor. Modacılar 2011-2012 Sonbahar Kış koleksiyonlarını pek çok defile gerçekleştirerek tanıtmaya başladılar bile. 

2011-2012 Sonbahar Kış trendlerini şöyle bir inceledik. Görünüşe göre deri kıyafetler tekrar moda ve bu bizi oldukça heyecanlandırdı! Yeni sezonda çok daha dişi çizgilerle şekillendirilen deri kıyafetler, hatları ortaya çıkaran bir şıklık sunuyor.



Deri şortları, deri tozlukları ve deri ceketleri yeni sezonda görmek için hazır olun. Çünkü onlar hiç olmadıkları kadar şık tasarımlarla sizi karşılayacaklar. Deri kıyafetler kapalı havalar için en iyi seçim. Lüks ve trendi göründükleri kadar, bizi kuru ve sıcak tutmaya da yardımcı oluyorlar.

Aksesuarları elbette ki unutmuyoruz. 2011-2012 Sonbahar Kış sezonu için tasarlanan çantalar oldukça göz kamaştırıcı. Kahverengi ve siyah gibi geleneksel renklerin dışında, kızıl, koyu mavi ve mor gibi iddialı renkleri de gardırobunuza ekleyebilirsiniz.



Kadınlar hiçbir zaman yeterli çantaya sahip olmaz! Onlar için her zaman yeni bir tanesine ihtiyaç vardır. 2011-2012 Sonbahar/Kış sezonu için hazırlanan deri ve dantel karışımı çantalara mutlaka bir göz atın. Zarf şeklinde çantalar, hem gece kıyafetlerini tamamlayacak kadar şık, hem de içine her şeyi sığdıracak kadar büyükler. 

Bir diğer seçim ise omza asılan çantalar! Modası geçmeyen bu tarz bir çanta alarak, sizi birkaç sezon daha idare edecek akıllı bir yatırım yapmış olursunuz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları