loading
close
SON DAKİKALAR

'Soruşturmalarda çifte standart var'

'Soruşturmalarda çifte standart var'
Tarih: 12.02.2012 - 11:17
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalar Müzesi'nde bir konuşma gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalar Müzesi'nde yaptığı konuşmada, törenin başında konuşan şair Ataol Behramoğlu'nun yeni şiirler yazacağını ifade ettiğini dile getirerek, Behramoğlu'nu ''Dikkatli olun. Yazarken bir gün kendinizi Silivri'de bulabilirsiniz'' diye uyardı.

İzmir Belediyesinin taşeronu kaldırmaya çalıştığını belirten Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

''Vay sen misin kaldıran? Önce savcıyı değiştirdiler, oraya birisini getirdiler, sabahın 6'sında baskın yaptılar, yöneticilerini aldılar. Yandaşlara gelince sabahın 6'sında alınmaz. Hatta polis nezaretinde gidip rapor alması gerekirken kendisi gider raporunu alır götürür yargıca. Bu çifte standarttır. 

Bu çifte standardın adı ahlaksızlıktır. Yargılamaysa herkes için eşit olmalı. Kişiler gözaltına alınacaksa herkes için eşit olmalı. Kelepçe vurulacaksa herkes için eşit olmalı. Birileri için ayrıcalık, birileri için baskı. Bu doğru değil.''

Konuşmasının ardından Kılıçdaroğlu, Adalar Müzesi'nin resmi açılışını gerçekleştirdi ve sergiyi gezdi. Gazetecilerin burada gündeme ilişkin soru sormak istemeleri üzerine ''Salı gününü bekleyin'' dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları