loading
close
SON DAKİKALAR

Sosyal medyada cadı avı

Sosyal medyada cadı avı
Tarih: 20.07.2016 - 15:40
Kategori: Gündem

Diriliş Postası yazarı Sabri İşbilen, Dr. İbrahim Sözen'i hedef gösterdi.

Twitter hesabından İbrahim Sözen'in bir paylaşımını yayınlayan Diriliş Postası yazarı Sabri İşbilen "Darbenin senaryo olduğunu savunan @dribrahimsozen hala Türkiye'de nasıl doktorluk yapabiliyor? Savcılar göreve!" diyerek hedef gösterdi. 

Hedef gösterme üzerine açıklama yapan İbrahim Sözen, "Sabri İşbilen adında biri bugün itibarıyla twitter üzerinden beni savcılıklara şikayet ediyor ve Türkiye'de hala nasıl doktorluk yapabildiğimi sorguluyor. Yani beni alenen hedef gösteriyor, iftira ile kişilik haklarıma saldırıyor, mesleki ün ve şerefimi kirletecek yayında bulunuyor. Avukatımla görüşerek, bu kişi hakkında gereken hukuki süreci başlatmış durumdayız" dedi. Sözen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Burdan açıkça belirtmek isterim ki, bugünden itibaren başıma gelebilecek tüm olumsuz olaylardan bu iftira saldırısını yapan kişi sorumludur. 

Mustafa Kemal'lerden gelen bir direnç ve azimle, bu ülkeyi ve onun demokratik değerlere bağlılığını, laikliği, anayasal düzeni, hukukun üstünlüğünü geçmişte olduğu gibi bundan sonra da savunmaya devam edeceğim. Askeri ya da sivil tüm darbelere, tüm anayasa ihlallerine karşı olan mücadelemiz, üyesi olmaktan onur duyduğum CHP çatısı altında, sosyal demokrat dava arkadaşlarımız ve halkımız ile birlikte sürecektir."




Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları