loading
close
SON DAKİKALAR

Sow’u Bırak Derbiye Bak

Sow’u Bırak Derbiye Bak
Tarih: 10.03.2012 - 11:39
Kategori: Spor

G.Birliği’ne 6 atan F.Bahçe, küme düşen A.Gücü karşısında kendini sıkmadan 4 maçlık deplasman kâbusunu sona erdirdi

Daha 15. dakikada Sow’la öne geçen sarı-lacivertliler akıllar G.Saray’da olunca 2. gol için asılmadı. A.Gücü biraz direnç gösterir gibi olsa da son sözü Mehmet Topuz söyledi. Derbi öncesi moral bulan Kanarya şimdi rahat rahat rakiplerini izleyecek.

G.Birliği karşısıında alınan galibiyet ve oynanan futbol sarı-lacivertlileri ümitlendirmişti. A.Gücü deplasmanında alınacak 3 puan hem deplamsandaki kötü seriyi bitirecek hem de derbi öncesi ışık saçacaktı. Ancak gördük ki Allah’tan rakip düşmeyi garantilemiş A.Gücü’ymüş. Futbol tat vermedi, mücadele yoktu. Oynamayı isteyen evsahibi ekipti ve F.Bahçeli futbolcular maçı o kadar çantada keklik gördü ki kırılma anlarını A.Gücü değerlendirseydi beraberlik bile gelebilirdi.

Anlaşılan F.Bahçeli futbolcular için G.Saray maçı daha önemliydi! Kanaatimce 2-0 net skor değil A.Gücü karşısında. Çünkü takımda en çok iş Yobo’ya düştü. Maça A.Gücü hızlı başladı. Daha 2. dakiakada Emre’nin kaptırdığı top F.Bahçe kalesinde pahalıya maloluyordu. Bilal uzak mesafeden sert vurdu. Volkan bu zor topu güçlükle çıkardı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları