loading
close
SON DAKİKALAR

Soylu, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı, sosyal medyadan tepki geldi: 'Her türlü suçlu ile fotoğrafı olan Soylu, seviyesini göstermiş'

Soylu, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı, sosyal medyadan tepki geldi: 'Her türlü suçlu ile fotoğrafı olan Soylu, seviyesini göstermiş'
Tarih: 17.10.2021 - 09:30
Kategori: Gündem

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan açıklamalarda bulundu. Soylu'nun üslubu tepki çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün sosyal medya hesabından paylaştığı video ile devlet memurlarına seslendi. CHP lideri, "Açıkça söylüyorum, vazife namına mafyatik düzene hizmet edemezsiniz. Kanun dışı işleri emir olarak telakki edemezsiniz. Siz Erdoğan ailesinin değil, bu devletin şerefli memurlarısınız. 18 Ekim Pazartesi itibariyle bu düzenin illegal isteklerine verdiğiniz tüm desteğin sorumluluğu size de ait olmaya başlayacaktır. ‘Emir almıştım' diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız. Size kanun dışı her ne yaptırılıyorsa, pazartesi itibariyle durun. Bu illegal, paralel sistemlerden elinizi, eteğinizi çekin" dedi.

AKP cephesinden Kılıçdaroğlu'na yönelik tepkiler gelirken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

Soylu, "Beceriksizliğini ve yetersizliğini sarhoş narasıyla kapatmaya çalışan Kılıçdaroğlu, 'Heyyt!' demiş. Çok korktuk (!) Hesabı yol arkadaşların PKK’nın siyasi taşeronuna mı yoksa FETÖ'ye mi sordurursun. Milletimiz senin 'NE' olduğunu, çok iyi biliyor Kılıçdaroğlu..." ifadelerini kullandı.

Soylu'nun paylaşımı tepki çekti.

CHP'li vekiller ve sosyal medya kullanıcıları Soylu'ya tepkilerini paylaşımlarıyla dile getirdi.

O paylaşımlardan bazıları şöyle:

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları