loading
close
SON DAKİKALAR

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'nun Sedat Peker'le ilgili sözlerine tepki

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'nun Sedat Peker'le ilgili sözlerine tepki
Tarih: 09.05.2021 - 17:42
Kategori: Siyaset

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sedat Peker'in açıklamalarıyla ilgili sözlerine tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, T24 ekranında Murat Sabuncu’nun sunduğu programa konuk oldu. CHP lideri, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve oğlu AKP Milletvekili Tolga Ağar üzerinden iktidara yönelik iddiaları için şunları söyledi:
"
Sedat Peker, yurt dışına giderken bunlar ne kadar suçlu olup olmadığını bilmiyorlar mıydı? Biliyorlardı. Pasaport verildi mi? Verildi. Gönderildi mi? Gönderildi. Bir başka mafya lideri, bir ülkenin siyasal partisinin lideri olan bir kişi tarafından hapishanede ziyaret edildi mi? Edildi. Serbest bırakıldı mı? Bırakıldı? Onunla ilgili özel düzenleme yapıldı mı? Yapıldı. Eski bir İçişleri Bakanı bunlarla beraber bir fotoğraf verdi mi? Verdi. Şimdi kendi aralarında kavga var ve devlet seyirci. Garip olanı bu. İçişleri Bakanı, bu tartışmalara sadece seyirci."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. 

Soylu, "Bir ülkede Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı, Kırmızı Bülten talep edilen organize suç örgütü yöneticisinin, güvenlik güçlerimize yönelik iftira ve akla sığmayan ithamlarına sığınarak siyaset yapar mı? Acizlik, çürümüşlük" ifadelerini kullandı.

Soylu'nun açıklaması şöyle:

Soylu'nun paylaşımına sosyal medyada çok sayıda tepki geldi.

O tepkilerden bazıları şöyle:

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları