loading
close
SON DAKİKALAR

Soylu'dan skandal açıklama: Uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor

Soylu'dan skandal açıklama: Uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor
Tarih: 18.02.2017 - 08:59
Kategori: Gündem

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Viranşehir'deki patlamaya ilişkin, "Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Viranşehir'de adliye konutları önünde patlama oldu. Çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, derslerini veriyoruz" açıklamasını yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa saldırısına ilişkin açıklama yaptı. Soylu, Viranşehir'deki patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada "Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Viranşehir'de adliye konutları önünde patlama oldu. Çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, derslerini veriyoruz. Yaklaşık 5 aydır peşinde olduğumuz bir hain var. Güvenlik güçlerimiz gereken cevabı verdi" diye konuştu. Soylu, "15 civarında hafif yaralı olduğunu arkadaşlarımız iletti. 6 yaşındaki bir çocuğumuz şehit oldu. Allah rahmet eylesin" ifadelerine yer verdi.

Soylu, şunları söyledi:

"Yeni başladık. Operasyonlardan çekinmeyeceğiz. 700'e yakın sığınaklarını tarumar ettik. Nerede aranacaksa hepsini orada arayıp etkisiz hal getirmeye çalışıyoruz. Kaçıyorlar. Korkunun ecele faydası yok. Gittikleri yere kadar takip edeceğiz. Kim savunucuları olursa olsun takip edeceğiz. Size bir şey söyleyeyim. Zor bir görev yaptığımızı biliyoruz ama beni en çok zorlayan şehitlerimizin evlatlarından aldığım mektuplar. Allah şahit, onlara sorumluluklarımızı yerine getirebilmek için, onların babalarının ortaya koymuş olduğu o sorumluluğu yerine getirebilmek için uykumuzun bile fazla olduğunu düşünüyorum."


BirGün

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları