loading
close
SON DAKİKALAR

Şükrü Küçükşahin'in Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden kardeşinin ölüm belgesine 'doğal ölüm' yazdılar

Şükrü Küçükşahin'in Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden kardeşinin ölüm belgesine 'doğal ölüm' yazdılar
Tarih: 02.05.2021 - 16:05
Kategori: Gündem

İBB Medya İlişkileri Koordinatörü Şükrü Küçükşahin, Covid-19 nedeniyle yaşamını yitiren kardeşinin ölüm raporunda 'Bulaşıcı olmayan doğal ölüm' yazıldığını açıkladı. Küçükşahin, "Bu kandırmaca değil mi, devlet bize karşı buna neden ihtiyaç duyar?" diye sordu.

İBB Medya İlişkileri Koordinatörü Şükrü Küçükşahin, kardeşi Cemal Küçükşahin'in 30 Nisan'da Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdiğini duyurmuştu.

Kardeşini toprağa veren Küçükşahin, ölüm belgesinde 'doğal ölüm' yazmasına tepki gösterdi. 

Şükrü Küçükşahin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

Küçükşahin, kardeşinin Covid-19'a yakalanmasına ve sürece ilişkin şu açıklamaları yaptı:
"Acımızı derinden yaşadık, yaşıyoruz da... Ama devletin, acısını yaşayan bizlerle alay etmseni de hiç anlamıyoruz. Canımızı kaybettik, nasıl mı? COVİD testi pozitif çıktı. Filyasyon ekibi gereğini yaptı, evde kaldığı 4 günde. Sonra hastaneye kaldırmak zorunlu oldu, nefes sorunu başlayınca. Hastanede önce yoğun bakıma alındı, sonra entübe edildi. Bu süreçte oksijen sorunu yaşadı, CRP oranları ve diğerleri bozuldu. Sitokin fırtınası da vurdu geçti. Yani diğer tüm organlar zarar gördü; kalp durdu 10 dakika, örneğin. Uzatmayayım; daha önce hiçbir sağlık sorunu olmayan, bir organından şikayeti bulunmayan canım kardeşim Cemal’imi, testi pozitif çıktıktan 25 gün sonra kaybettik. 

Peki ama devlet, bize verdiği ölüm raporunda, “Bulaşıcı olmayan doğal olmayan ölüm” diyor!! PCR testi pozitif çıkan bir hastanın yaşamı, nasıl oluyor da ‘bulaşıcı olmayan doğal ölüm’le sonuçlanıyor? Biri açıklar mı bunu? Neden böyle yazılıyor? Bu Coronavirüs enfeksiyonu değil de ne? Bu kandırmaca değil mi, devlet bize karşı buna neden ihtiyaç duyar?! Merhum kardeşimin yakını olarak da bir vatandaş olarak soruyorum; NEDEN BU ALDATMACA? 

Elimize verilen şu raporu da dikkate sunuyorum.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları