loading
close
SON DAKİKALAR

Süleyman Soylu’nun danışmanı Fethullah Gülen hayranı çıktı

Süleyman Soylu’nun danışmanı Fethullah Gülen hayranı çıktı
Tarih: 22.05.2021 - 09:25
Kategori: Gündem

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan, FETÖ’yü öven paylaşımları ortaya çıkınca Twitter hesabını kapattı.

İçişleri Bakanı Soylu ile ilgili iddiaları bakanlar Varank ve Pakdemirli'ye soran AA muhabiri Musab Turan, “Milletin teveccühünü kazanan AK Parti ismi şaibelerle anılan Soylu’dan daha mı küçük?” demişti, Anadolu Ajansı da yaşananların ardından Musab Turan'ın işine son verildiğini duyurmuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan, AA Genel Müdürü Serdar Karagöz'ü hedef aldı. "AA Genel müdürü acilen istifa etmelidir" diyen Yıldırımhan, "Bu ne kahpeliktir. Bu ne şerefsizliktir. AA muhabiri üzerinden Süleyman Soyluya ve hükümete suikast düzenlenmiştir" ifadelerini kullandı.

soylu-nun-danismani-aa-genel-muduru-acilen-istifa-etmelidir-bu-ne-serefsizliktir-878628-1.

Musab Turan'ın işten çıkarılmasının ardından ikinci bir açıklama yapan Yıldırımhan, "Öğrendiğim kadarı ile AA genel müdürü yaşanan bu gelişmeden benim kadar şaşkın ve üzgün. Onunla ilgili sözümü geri çekiyorum. Ancak muhabirin yaptığı kahpelik ve şerefsizlik affedilemez. Yaptığı tam bir suikast girişimidir" dedi.

soylu-nun-danismani-aa-genel-muduru-acilen-istifa-etmelidir-bu-ne-serefsizliktir-878633-1.

Ardından Yıldırımhan'ın 2013 yılında FETÖ ile ilgili attığı bu tweetler ortaya çıktı.

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları