loading
close
SON DAKİKALAR

Sultanbeyli Belediyespor Liderliğe Göz Kırptı

Sultanbeyli Belediyespor Liderliğe Göz Kırptı
Tarih: 11.02.2012 - 18:02
Kategori: Yerel

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’taki erteleme maçında Sultanbeyli Belediyespor sahasında, Sakarya temsilcisi Garajlar Taç spor’u ağırladı

Sultanbeyli 75. Yıl Stadı’nda oynanan ertelen maçını ev sahibi ekibimiz ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazandı.

Sultanbeyli Belediyespor'un gollerini 60. dakikada Onur Kurt ve 90+2’de yeni transfer Cihan Demir attı. Maç boyu oldukça üstün oynayan Sultanbeyli Belediye spor üst-üste 5. maçını da galip tamamlayarak zirveye göz kırptı. 

Lider Fatih Karagümrük ile arasında 1 puan olan Sultanbeyli Belediyespor pazar günü sahasında Çorlu Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. 

U 15 Takımımız Şeytanın Bacağını Kırdı 

Türkiye U15 Futbol Şampiyonası İstanbul elemelerinde iki iddialı takımı karşı karşıya getiren maçta Sultanbeyli Belediye spor, güçlü rakibi Altınova spor’u penaltılarda 7-6 eledi. Geçen sezon da grup şampiyonu olan ancak elemeleri geçemeyen Yeşil-Beyazlılar bu kez şeytanın bacağını kırmış oldu.



Öztemür: Başarının sırrı kenetlenme

Sultanbeyli Belediyespor Altyapı Sorumlusu Tarık Öztemür, hem A takım hem de altyapıda başarının sırrının teknik ekibin ve yönetimin birbirine kenetlenmesi olduğu belirterek, “Başarıda payı olan sporcularımızdan malzemecimize kadar herkese teşekkür ederiz” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları