loading
close
SON DAKİKALAR

Sultanbeyli Beyaza Büründü

Sultanbeyli Beyaza Büründü
Tarih: 11.02.2012 - 20:43
Kategori: Yerel

Sultanbeyli, hafta sonu gelen kar yağışıyla beyaza boyandı.

Günlerdir yapılan uyarıların ardından, kış beyaz yüzünü gösterdi ve İstanbul hafta sonundan itibaren yoğun kar yağışının etkisi altında kaldı.

Türkiye’nin genelini etkisi altına alan kar yağışı, hafta sonunda itibaren İstanbul 'da da etkisini gösteren kar yağışı her tarafı beyaza bürüdü. Kar yağışının ardından çok sayıda araç yolda kaldı. Belediye karla mücadele ekipleri gece boyunca çalışarak ana yolları açtı. Sürücüler rahat şekilde ilerlerken, kar ve buz yayaları etkiledi.

Şehirde yağan kardan Sultanbeyli de nasibini aldı ve ilçe adeta beyaza boyandı. Devlet Meteoroloji Müdürlüğü’nün günler öncesinden yaptığı uyarılar üzerine, kar yağışı henüz başlamadan Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri önlemini aldı. 



Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri aralıksız olarak cadde ve sokakların kardan kapanma ihtimaline karşı çalışmalar yaptı.

İlçe genelinde kar yağışıyla birlikte tuz serpme ve solüsyon çalışması yapan ekipler, çalışmalarda 300 ton tuz 50 ton solüsyon kullandı. Kar küreme araçları yolları açarken, kritik bölgelerde konuşlandırılmış olan ekipler, yağış boyunca tuzlama ve solüsyon çalışmalarını sürdürdü.

Hastane ve aile sağlığı merkezleri yolları ile acil hastalar, şeker ve diyaliz hastalarının muhtemel güzergâhlarına öncelik veren Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri ekipleri, yol kapanma ihbarlarına ise anında cevap vererek vatandaşların mağdur olmaması için yoğun çaba sarfetti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları