loading
close
SON DAKİKALAR

Sultanbeyli'de İETT isyan ettirdi

Sultanbeyli'de İETT isyan ettirdi
Tarih: 11.10.2011 - 12:07
Kategori: Gündem

Sultanbeyli'de oturan bir grup vatandaş, İETT durağında beklerken, otobüslerinin az geçmesi ve gelen otobüslerin dolu olmasına isyan edince E-5 Karayolunu trafiğe kapattı

Olay, Kadıköy Uzunçayır Otobüs Durağı'nda akşam 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, evlerine gitmek üzere durakta otobüs bekleyen bazı vatandaşlar, İETT otobüslerinin dolu geçmesi ve durakta durmaması üzerine E-5 Karayolunu Ankara istikametini tek taraflı trafiğe kapattı. 

Her gün aynı sorunları yaşadıklarını iddia eden yaklaşık 100 vatandaş, seslerini yetkililere ulaştırmak amacıyla böyle bir yola gittiklerini söyledi. Bazı vatandaşlar sürücülerle tartıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, grubun yolu açması için uyarılarda bulundu. 

Otobüsleri polis getirdi !

Polisle karşı karşıya gelen vatandaşlar, Kadıköy-Sultanbeyli arasında sefer yapan 18 U ile 18 K sefer sayılı İETT otobüslerinin sürekli dolu geçtiği gerekçesiyle mağdur olduklarını anlatmaya çalıştı. Bazı vatandaşlar durağa gelen otobüsleri protesto etmek amacıyla ıslık çaldı. Yaklaşık 20 dakika süren tartışmalar polis ekiplerinin organize ettiği iki boş İETT otobüsünün durağa gelmesiyle son buldu.

Vatandaşlar isyan etti !

Öte yandan bir kişi ise Sultanbeyli'ne giden otobüse binmeye çalışan vatandaşları engellemeye çalıştığı için, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Evlerine zamanında gidemediklerinden dert yanan yolcular, "Otobüsler yetmiyor, Belediye Başkanı gelsin, bu halkın dertlerini görsün, her gün kapatacağız bu yolu" dedi. Kış koşullarında da böyle olursa ne yapacaklarını bilemediklerini belirten vatandaşlar, seferlerin az olduğunu ve otobüslerin zamanında gelmediğini iddia etti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları