loading
close
SON DAKİKALAR

Sultanbeylili Kadınların Hizmetinde

Sultanbeylili Kadınların Hizmetinde
Tarih: 23.03.2012 - 19:11
Kategori: Yerel

Sultanbeyli Belediyesi bünyesinde Kadın Danışma Masası kuruldu....

Sultanbeyli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Şefliği binasında hizmete giren Kadın Danışma Masası, Sultanbeyli kadınlarının her türlü sorunla başvurabilecekleri bir merkez. 

Kadın Danışma Masası’nın amacı kadınlara ihtiyaç duydukları konularda gerekli desteği sağlamak, kadınların güçlenmesi doğrultusunda faaliyetler yürütmek ve Sultanbeyli kadınlarının bir sorunla karşılaştıklarında başvurabilecekleri güvenilir bir birim olabilmek...

Genel olarak sosyal, psikolojik, yasal, ailesel ve sağlık sorunları konusunda hizmet verilen birimde, desteğe ihtiyaç duyan kadınların sorunları Kadın Danışma Masası’nda görevli psikolog tarafından dinleniyor.

Birimde, aile içi sorunlar ve bu sorunların çözümleri, maddi desteğe ihtiyaç duyan kadınlara belediye imkanlarından destek sağlanması ya da yardım sağlanabilecek kurumlara yönlendirilmesi. 

Çocuk hastalıkları, çocuk bakımı, aşılar, kadın hastalıkları, aile planlaması, hamilelik, yaşlı bakımı, salgın hastalıklar gibi konularda yönlendirme ve bilgilendirme yapılan Kadın Danışma Masası, yasal destek ve temel vatandaşlık hakları konusunda da Sultanbeylili kadınlarına hizmet sunacak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları