loading
close
SON DAKİKALAR

Sultanbeyli’nin Genç Sanatçılarına Ödül

Sultanbeyli’nin Genç Sanatçılarına Ödül
Tarih: 05.03.2012 - 18:17
Kategori: Yerel

Şubat ayında sonuçlanan Sultanbeyli Okullar Arası Hikâye ve Resim Yarışması’nın ödülleri sahiplerini buldu

Sultanbeyli ilköğretim okulları arası “Barış ve Açlık” konulu resim yarışması, “Deprem” konulu hikâye yarışması ve liseler arası “Aydos Kalesi ve Efsaneleri” konulu hikâye yarışması 20 Şubat’ta sona erdi. Yarışmalarda dereceye girenlerin ödül töreni Sultanbeyli Kültür Merkezi’nde yapıldı. 

Ödül töreni Hüseyin Goncagül ‘ün yanındaki Hacivat ve Karagöz karakterleri ile birlikte minikleri eğlendirmesiyle başladı. Öğrenciler, Goncagül’le birlikte şarkılar söyledi, ardından TV programlarından tanınan Erkan Obüs’ün illüzyon gösterileri ve kukla şovuyla eğlendi. 

Ödül töreninde ilk konuşmayı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak, “Kişileri anlamlı ve değerli kılan ürettikleri bilgiler ve fikirlerdir. Ben öğrencilerimize yarışma sürecinde destek veren, onları teşvik eden öğretmenlerimize teşekkür ederim. Tüm ödül alan öğrencilerimizi de ayrıca tebrik ediyorum” dedi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürünün ardından kürsüye gelen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Çocuklarımız ve gençlerimiz, bizlere çalışma azmi veren, çalışmalarımızın odak noktasındaki en değerli varlıklarımızdır. Bugün görevlerimizin başında, ürettiğimiz projeler, yaptığımız çalışmalar ve harcadığımız mesai, çocuklarımıza sağlam, mutlu ve başarılı bir gelecek sunabilmek içindir.” dedi ve eğitim alanında yapılan çalışmaları anlattı. Yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik eden Keskin, “Ben yarışmalara katılan 500 öğrencimize teşekkür ediyor, her birini gayretlerinden ve duyarlılıklarından dolayı tek tek takdir ediyorum.” şeklinde konuştu. 
 
Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi ve sonuçlar açıklandı. Törende birincilere dizüstü bilgisayar, ikincilere masaüstü bilgisayar, üçüncülere mp5 çalar verilirken, öğrencilerin sınıf öğretmenlerine fotoğraf makinesi ve her dalda yedişer kişiye de mansiyon ödülü olarak mp3 çalar hediye edildi. 
Yarışmada dereceye girenler şu şekilde; 

Aydos Kalesi Ve Efsaneleri Hikaye Yarışması

1.Feyza Nur Demirci - Altınay Anadolu Lisesi Altınay Anadolu Lisesi - Aşkın Fethi 

2.Habibe Arslan  - Orhangazi Lisesi - İstanbul’un Anahtarı 

3.Barış Şeref - Sultanbeyli Lisesi - Altınlı Kale 

3.Hakan Altay - Sultanbeyli Lisesi - Aydos Kalesi ve Efsanesi 

Deprem Konulu Öykü Yarışması 

1.Merve Kuşçu THK Gazi İ.Ö.O. - Bir An

2.Huri Balcı Şeh. Öğr. Hamit Sütmen İ.Ö.O. - Bir Depremzede

3.Gülşah Konak Ahmet Yesevi İ.Ö.O. - Yıkılan Dünyam 

Barış Ve Açlık Konulu Resim Yarışması 

1.Zeynep Gül - Kaptan-ı Derya İ.Ö.O.

2.Ahmet Aga - Kaptan-ı Derya İ.Ö.O.

3.Yahya Bir - Kaptan-ı Derya İ.Ö.O.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları