loading
close
SON DAKİKALAR

Süperstar stiliyle yakıp geçiyor!

Süperstar stiliyle yakıp geçiyor!
Tarih: 12.02.2012 - 19:03
Kategori: Magazin

Süperstar Ajda Pekkan Marie Claire'nin kasım sayısında stil sırlarını paylaştı. İşte o özel röportajdan kısa notlar...

Öncelikle Ajda Pekkan'ın büyük bir hayranı olduğumu belirtmeliyim. Onun Superstar konserinden sonra hayatımda hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Kadıköy Süreyya Sineması'ndaki bu konser benim için bir dönüm noktasıdır. Ajda Pekkan'ın kendisi ve imgesi arasında gidip geldiğim anlar o konserden sonra başlar!
Aşağı yukarı sekiz yaşında bir kız çocuğu için Ajda Pekkan'ı şarkı söylerken canlı seyretmek ne demektir? Her şeyden önce büyüyünce yapacağın bir şeyler olduğunu hissetmektir...
Büyüyünce giyeceğiniz şeyler, takacağınız şeyler, atacağınız bakışlar olacak demektir. Biliyor musunuz; onunla tanışmıştık aslında. Plağımı imzalamıştı! Süperstar; 2011 yılında da hâlâ süperstar ve en son stil sırlarını Twist için yaptığı tasarımlarla paylaşıyor.  

Siz her dönem stil ikonu oldunuz. Tasarımlarınızda önemsedikleriniz  neler? Nasıl tarif ediyorsunuz onları?
Yıllardır hayalimdi... Kendi tarzımı, kişiliğimi yansıtalabileceğim tasarımlar yapmak! Sahnedeki  Ajda Pekkan ile günlük yaşamdaki Ajda Pekkan nasılsa, bunu yansıtmayı hayal ettim. Sahnede rahat olmalıyım ben, aynı zamanda da şık. Aslında giydiklerimle kendimi her ortamda rahat hissetmeliyim, mutlu olmalıyım ki taşıdıklarımın hakkını verebileyim. Dolayısıyla hazırladığım koleksiyon; hayata bakışımı, yaşam biçimimi, vizyonumu ve karakterimi yansıtmalıydı. Özgür, rahat ve istenildiğinde son derece şık olabilen bir kadın olgusu.

“Modaya sıkı sıkıya bağlı olmadım hiç. Moda benim için, ne istediğimden öteye hiç geçmedi.  Ne giymek istiyorsam onu giydim hep. Beni 'ben' kılan da bu sanırım.”

Sizinle son karşılaşmamızda 45'lik koleksiyonumdan "Kaderimin Oyunu" isimli plağınızı imzalamıştınız... O albüm kapağında Ajda Pekkan'ın saçları sapsarıdır. Payetli sade bir elbise giyer. En sevdiğiniz albüm kapağınız hangisi tarz olarak?
Her albümümde; çıktığı zamana ve içeriğine göre farklı konseptler seçtik. Benim için hepsi ayrı bir güzellik ve değerde. En sevdiğim ya da daha az sevdiğim gibi bir aydık yapamam. Hepsi çok özel benim için.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları