loading
close
SON DAKİKALAR

Suudi Dışişleri Bakanı: İsrail ile normalleşme için yol haritamız var

Suudi Dışişleri Bakanı: İsrail ile normalleşme için yol haritamız var
Tarih: 17.12.2017 - 13:07
Kategori: Dünya

Suudi Dışişleri Bakanı, resmi ilişkileri olmayan İsrail ile normalleşme için 'yol haritaları' olduğunu söyledi.

Suudi Dışişleri Bakanı, resmi ilişkileri olmayan İsrail ile normalleşme için "yol haritaları" olduğunu söyledi.

France 24'e konuşan Cubeyr, şu anda İsrail ile ilişki kurduklarına dair iddiaları yalanlarken, "Kudüs konusundaki tutumumuz da her zaman çok açık oldu. İlgili Birleşmiş Milletler kararlarına ve Arap barış girişimine uyumlu olarak iki devletli bir çözüme inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Suudi bakan, ABD yönetimi Kudüs kararını vermeden önce uluslararası hukuku hatırlatan bir açıklama yaptıklarını da belirtti.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Suudi Arabistan ile işbirliği yaptıklarını duyurmuştu, ancak Suudi tarafı gerçekleştiği söylenen görüşmeleri kabul etmiyor.
(soL)

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları