loading
close
SON DAKİKALAR

Suudi savcı: Kaşıkçı cinayeti planlıydı

Suudi savcı: Kaşıkçı cinayeti planlıydı
Tarih: 25.10.2018 - 11:25
Kategori: Dünya

Cemal Kaşıkçı öldürülmesiyle ilgili soruşturmayı yürüten Suudi Arabistan savcısından açıklama geldi. Savcı, Cemal Kaşıkçı cinayetinin planlı işlenmiş bir cinayet olduğunu belirtti.

Arap basını, Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin Suudi savcının cinayetin önceden planlandığını açıkladığını aktardı. Şüphelilerin sorgusu devam ediyor.

Suudi Arabistan, 2 Ekim'den beri kendisinden haber alınamayan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul Başkonsolosluğu'nda çıkan bir kavgada öldüğünü açıkladı. Son bir yıldır Washington Post gazetesinde köşe yazan Kaşıkçı, Suud ailesini çok yakından tanıyan ve Veliaht Prens Muhammed bin Salman başta olmak üzere yeni yönetimini sık sık eleştiren yazılarıyla tanınan bir isimdi.

Kaynak : Cumhuriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları