loading
close
SON DAKİKALAR

‘Tahriklere kapılmayın’

‘Tahriklere kapılmayın’
Tarih: 04.10.2011 - 18:00
Kategori: Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, şike operasyonu sonucunda bazı kulüplerin hedef tahtasına oturtulmasını eleştirdi, taraftar gruplarına çağrıda bulunarak, "Tahriklere kapılmayın" dedi

Medicana Hastanesi'nin açılışı için Samsun'da bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, şike operasyonu ile ilgili soruları cevapladı.
Bakan Kılıç, sezon öncesi TFF yönetimi ile Süper Lig’teki 18 kulübün başkanlarını bir masa etrafında bir araya getirdiklerini hatırlattı, "Birbirlerine tebessüm edebildikleri, birer bardak çayı - suyu aynı masada içebildiklerini taraftarlara gösterebildik. O günden sonra kulüpler bir araya gelebiliyorlar. Futbolun sorunları ve kulüplerin beklentileri noktasında ilgili makama birlikte muhatap olabiliyorlar" dedi.
Taraftar gruplarına da seslenen Bakan Kılıç, "Taraftarlar şunu bilsin ki tepede yumruk yumruğa bir sözlü kavga, kaldırılamayacak bir çekişme söz konusu değil. Taraftar grupları da kendi aralarındaki ilişkileri tamamen buna göre dizayn etsin. Burada spor yorumcularına büyük görev düşüyor. Maalesef çok tahrik dolu, kışkırtıcı yorum ve yazılar gündeme getirilebiliyor. Kulüpler alenen hedef alınıyor. Taraftarlar hedef tahtasına yerleştiriliyor ve bu haksız. Fenerbahçe’yle ilgili bir hüküm yokken, henüz ortada bir mahkeme kararı yokken Fenerbahçe’nin bu kadar hedef yapılması doğru değil. Diğer kulüplerin de işin içine dahil edilmeye çalışılması doğru değil. Bekleyelim görelim. Neticesini de futbol kamuoyu içine sindire sindire, hukuktan vicdanını tatmin ede ede neticesini herkes görsün” ifadelerini kullandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları