loading
close
SON DAKİKALAR

Taksi kaçıran kadın kaza yaptı

Taksi kaçıran kadın kaza yaptı
Tarih: 13.02.2012 - 09:30
Kategori: Gündem

Antalya'da anahtarı üzerinde bulunan taksiyi kaçıran 30 yaşındaki Funda A., kısa süre sonra kaza yapınca yakalandı.

Olay, önceki gün saat 22.00 sıralarında Yener Ulusoy Bulvarı üzerinde meydana geldi. Müşteri almak için taksisiyle yol kenarında bekleyen Musa Durdu, anahtarı üzerinde bulunan aracından indi. Müşterisine yardımcı olmak isteyen Durdu, bir kadının aracına binerek uzaklaştığını fark etti.

Cep telefonuyla ’155 Polis İmdat’ hattını arayan Musa Durdu, taksisinin çalındığını söyledi. Birkaç dakika sonra alkollü bir kadının taksiyle kazaya karıştığı ihbarını alan ekipler olay yerine ulaştı. Davut E.’nin kullandığı otomobile taksiyle arkadan çarpan Funda A., kazadan yara almadan kurtuldu. Çevredekiler tarafından otomobilden indirilen Funda A., polis aracına bindirildi. Davut E. ise "Seyir halindeyken bir araç arkadan çarpmaya başladı. Ne yapacağımı şaşırdım" dedi.
Oğluyla birlikte kaza yerine gelen taksi sahibi Musa Durdu, taksiyi kaçıran kadının Funda A. olduğunu belirtti. "Müşterimi almak için taksiden indim. Bir kadın arabaya binip gitti. Koştum ama yetişemedim. Daha sonra aracımın kazaya karıştığını söylediler" diyen Durdu, Funda A.’nın yakınlarıyla anlaştıktan sonra şikayetçi olmadı.

Ağır hasar alan otomobil kurtarıcı yardımıyla otoparka çektirildi. Funda A.’ya ise alkollü araç kullanmaktan ceza kesildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları