loading
close
SON DAKİKALAR

Taktik Sonunda Değişiyor!

Taktik Sonunda Değişiyor!
Tarih: 12.02.2012 - 20:32
Kategori: Spor

Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim taktik değiştiriyor. İşte Fatih Terim'in yeni taktiği...

Hazırlık maçlarından sonra ligde de gol sıkıntısı çeken Galatasaray taktik değiştiriyor. İmparator forveti ikileyip hücumu güçlendiriyor. 
 
 
Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim taktik değiştiriyor. Yıllardır tek forvet oynayan Cim Bom, ligdeki ilk hafta mağlubiyetinden sonra ligin ikinci haftasında Samsunspor maçıyla birlikte daha hücuma yönelik bir sisteme geçecek.  
 
 
Galatasaray'ın tecrübeli teknik adamı gol kısırlığını önlemek için hücum kurgusunu değiştirerek gol hattında daha etkili olmak için bu haftadan itibaren takımı eski günlerdeki gibi çift santrfor ile sahaya dizilecek.
 
Üç forvetten ikisi
Savunma hattını ve orta alanı da sağlamlaştırmak isteyen İmparator bundan böyle 4-4-2 sisteminde takımını sahaya sürecek. Fatih Terim, Milan Baros, Johan Elmander ve Sercan Yıldırım üçlüsünden ikisine şans tanıyacak.  
 
Bu sistemle takımda forma bulamamak korkusuyla ocak ayında ayrılmak isteyen Baros'un da kadroda tutulabileceği düşünülürken tribünlere de daha fazla taraftar çekilmesi, karşılamaların gollü kazanılması hedefleniyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları