loading
close
SON DAKİKALAR

Tam zamanı şimdi!

Tam zamanı şimdi!
Tarih: 12.02.2012 - 18:58
Kategori: Spor

Fenerbahçeli taraftarlar, Orduspor’la bugün seyircisiz oynanacak Süper Lig’in ilk maçı için stadın önünde bir araya gelerek, tezahüratlarla takımlarına büyük destek verecekler

Futbolcular yaşanan tarihi kriz nedeniyle ilk kez yeni sezon öncesi yönetim kuruluyla prim pazarlığı yapmadı. Oyuncuların jesti nedeniyle prim konusunda hiçbir sistem belirlenmedi.  


Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında, Orduspor’la bu akşam cezası yüzünden seyircisiz oynayacağı maçta taraftar desteğini stat dışından alacak. Sarı-lacivertli taraftarlar karşılaşmadan önce Şükrü Saracoğlu Stadı’nın önünde toplanarak takımlarına büyük destek verecekler. Şike-teşvik primi soruşturmasının başladığı ilk gününden beri Fenerbahçe’ye her platformda destek veren taraftarlar, sarı-lacivertli takımı stat önünde görkemli bir şekilde karşılayacak. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve oyunculara büyük sevgi gösterilerinde bulunarak moral aşılayacak olan Fenerbahçeli seyirciler, karşılaşma başladıktan sonra da coşkulu tezahüratlarla takımlarına sahip çıkacaklar.

Konvoy oluşturacaklar
Yoğurtçu Parkı ve Şükrü Saracoğlu Stadı’nın dört bir yanında toplanacak olan sarı-lacivertli taraftarların, üzerinde Başkan Aziz Yıldırım’ın fotoğrafı bulunan tişörtler giyerek, şike soruşturması sürecinde yaşananları protesto etmeleri bekleniyor. Fenerbahçeli taraftarlar, kafile otobüsü tesislerden stada gelirken de büyük bir araç konvoyu oluşturacaklar.
Fenerbahçeli futbolcular da yaşanan tarihi kriz nedeniyle ilk kez sezon öncesi yönetimle prim pazarlığı yapmadı. Takımın Şampiyonlar Ligi’nden men edilmesiyle ortaya çıkan mali problem yüzünden fedakarlık yapma kararı alan futbolcular, primle ilgili yönetimle hiçbir görüşmede bulunmadı. Taraftarlar çeşitli yöntemlerle kulübe mali destek verirken, prim istemenin doğru olmayacağını düşünen sarı-lacivertlilerin bu jesti, yönetimi sevindirdi. Oyuncuların hiçbir talepte bulunmamaları nedeniyle primle ilgili bir sistem belirlenmedi. Geçen sezon paket prim sistemini uygulayan sarı-lacivertli yönetim, maçın önemine göre özel primler de dağıtmıştı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları