loading
close
SON DAKİKALAR

Tanju Özcan'dan 'Durumunu MYK'da değerlendireceğiz' diyen CHP Sözcüsü Öztrak'a yanıt: 'Takdir parti yetkililerinindir'

Tanju Özcan'dan 'Durumunu MYK'da değerlendireceğiz' diyen CHP Sözcüsü Öztrak'a yanıt: 'Takdir parti yetkililerinindir'
Tarih: 04.09.2021 - 10:33
Kategori: Siyaset

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Durumunu pazartesi günü yapacağımız MYK'da değerlendireceğiz" diyen CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimizi günlerde Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında yayınlanan Gör Beni adlı programa konuk oldu. Çocuğu olmadığını ve kendisine yardım etmesini isteyen bir kadınla arasında geçen diyaloğu anlatmıştı. Özcan'ın sözleri tepki çekmişti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, dün yaptığı basın toplantısında basının bu konuyla ilgili sorusuna "Sayın Özcan'ın ifadeleri kabul edilemez. Kendisi de özür dilemiştir. Durumunu pazartesi günü yapacağımız MYK'da değerlendireceğiz. Tüzüğümüz bunu emrediyor" demişti.

Özcan, Öztrak'ın açıklamasına sosyal medya hesabından yanıt verdi.
Öztrak'ın sözlerinin yer aldığı videoyu paylaşan Özcan, "Hayırlısı neyse o olsun. Ben Türk Milleti’nin bir neferiyim. Sığınmacılar ile ilgili söylediğim sözlerden dolayı yandaş basın ve fetöcülerin lincine uğruyorum. Sığınmacılarla ilgili sözlerimden dolayı pişman değilim. Ben Atatürk’ün CHP’sinin neferiyim. Takdir parti yetkililerinindir!" ifadelerini kullandı.
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları