loading
close
SON DAKİKALAR

Taraftar nerede!

Taraftar nerede!
Tarih: 12.02.2012 - 18:56
Kategori: Spor

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Fatih Terim’i 3. kez göreve getirip, sezona şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak giren Galatasaray’ı dün Büyükşehir karşısında yalnız bıraktı.

Mücadeleyi yaklaşık 20 bin Galatasaraylı taraftar izledi. 76 bin kişilik stadın büyük bölümünün boş kalması Terim ve oyunculara ilk maçta büyük şaşkınlık yaşattı. Bu arada Büyükşehirli taraftar grubu Boz Baykuşlar yine ilginç bir pankart açarak dikkatleri üzerlerine çektiler. Turuncu-lacivertlilerin açtıkları, “Burası olimpiyat, buradan çıkış yok. Çok trafik oluyor” pankartı, futbolseverleri gülümsetti.

Yeniler sahnede
Geride kalan sezon tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren ve bu nedenle kadrosunda büyük değişime giden Cim-Bom’da yeni transferler, Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilk kez resmi birkarşılaşmada forma giydi. Teknik Direktör Fatih Terim, 18 kişilik kadroda 9 yeni transfere yer verdi. Muslera, Selçuk, Melo, Ujfalusi ve Eboue’yi ilk 11’de sahaya süren Terim; Ceyhun, Riera, Engin Baytarve Sercan Yıldırım’ı yedek soyundurdu. Aslan’da sakatlıkları bulunan Elmander ve Hakan Balta ise forma giyemedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları