loading
close
SON DAKİKALAR

Tarihi transfer Victor Osimhen Galatasaray için İstanbul'a geldi!

Tarihi transfer Victor Osimhen Galatasaray için İstanbul'a geldi!
Tarih: 30.07.2025 - 21:50
Kategori: Spor

Galatasaray uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Victor Osimhen transferini bitirdi. Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı 26 yaşındaki Nijeryalı santrfor Victor Osimhen, İstanbul’a geldi.

Galatasaray uzun süredir transferi için uğraştığı Osimhen İstanbul'a geldi. Transfer döneminin başından bu yana sürdürülen girişimler nihayete erdi. Yıldız golcü İstanbul'a geldi.

Galatasaray Victor Osimhen'nin gelişini sosyal medya hesabından canlı yayınladı.

Galatasaray uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Victor Osimhen transferini bitirdi. Nijeryalı golcü ile kişisel şartlarda anlaşan sarı-kırmızılılar, Napoli ile yapılan pazarlıklarda da İtalyan kulübünü ikna etmeyi başardı. Yıldız golcü tarihi transferi tamamlamak için İstanbul'a geldi.

RESMİ İMZAYI ATACAK

Osimhen taraftarları selamladıktan sonra kendisini bekleyen araca binerek alandan ayrıldı.Victor Osimhen'in bugün sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atması bekleniyor.

OSİMHEN: ÇOK HEYECANLIYIM

Victor Osimhen ve ailesi, uçaktan Galatasaray formasıyla İstanbul'a indiler. Yıldız golcü ilk duygularını şu sözlerle dile getirdi:Duygularımı nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Çok heyecanlıyım, sevdiğim yere geldim.Buraya gelmemi sağlayan Başkana, Abdullah Bey'e, Gardi'ye ve Okan Hoca'ya teşekkürler. En iyi şekilde kendimi ifade edebildiğim yere geldim. Buraya gelen, uçağı takip eden herkese teşekkürler. Evime geldim, kendimi en iyi şekilde göstereceğim.

2 Ağustos Cumartesi günü oynanacak olan Lazio mücadelesi öncesinde Nijeryalı yıldız için imza töreni organizasyonu planlandı.

Sağlık kontrolünün ardından resmi imzalar atılacak. Lazio maçından önce Osimhen'in imza töreni olacak, Leroy Sane de dahil olacak. Napoli, Al Hilal'in teklifini kabul etmek istiyordu ancak Osimhen Arabistan ekibi birçok kez reddetti. Oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak. Yıldız golcünün serbest kalma bedeli ödendi ve İtalya'ya 2 yıl transfer olmama konusunda satış yasağı kondu. Nijeryalının 15+6 milyon Euro sponsorluk ve reklam geliri ile birlikte maaşı olacak.

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları