loading
close
SON DAKİKALAR

Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali'nde toplu sünnet töreni düzenlendi

Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali'nde toplu sünnet töreni düzenlendi
Tarih: 15.08.2019 - 11:12
Kategori: Yerel

33. Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali bugün başlıyor...

33. Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali bugün saat 15.00’de Tarihi Köprübaşı Alanında yapılacak açılışla başlayacak. 15-18 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalde çok sayıda etkinlik ve konser gerçekleşecek.

Festival kapsamında dün (14 Ağustos Çarşamba) ihtiyaç sahibi yurttaşların çocukları için Toplu Sünnet Şöleni düzenlendi. 67 çocuğun sünnet edildiği şölende Ankaralı Yasemin ve Ankaralı Yasin sahne aldı.

 
Festival 4 gün sürecek

Bugün 15.00'te başlayacak ve 4 gün sürecek festival çerçevesinde Sarımsak Güzeli Yarışması, Rahman At Yarışları, At Üstünde Okçuluk Savaş Sanatı Gösterisi, En İyi Sarımsak Üreticileri Yarışması, Buzağı ve Kuzu Yetiştiricileri Yarışmaları, Trap Atışları Yarışması, Bisiklet Turu ve paneller düzenlenecek.

Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali’nde bu yıl ilk kez Kastamonu Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü (KASDOFF) ile Riders 37 Motokros Kulübü’nin katkılarıyla Kastamonu Motofest yer alacak.

Festivalde bu yıl ünlü sanatçılar Kıraç, Tuğçe Kandemir, Azerbaycan Devler Sanatçısı Azerin, Ali Kınık ve Bilal Sonses sahne alacak.

Taşköprü Halk Eğitim Merkezi, Tuzla Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, Hindistan, K.K.T.C., Güney Kore, Bulgaristan ve Sırbistan’dan gelen halk oyunları grupları da gösteriler sergileyecek.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları