loading
close
SON DAKİKALAR

Tayfun Kahraman'dan mektup var; hayatıma süresi belirsiz bir ara verdim. Bugün 600 gün oldu!

Tayfun Kahraman'dan mektup var; hayatıma süresi belirsiz bir ara verdim. Bugün 600 gün oldu!
Tarih: 16.12.2023 - 15:00
Kategori: Gündem

Tayfun Kahraman, yazdığı mektubunda; 25 Nisan 2022'den beri hayatım tamamen değişti. Daha doğrusu hayatıma süresi belirsiz bir ara verdim. Bugün 600 gün oldu. Ailemden eşimden sevdiklerimden uzaktayım.

Gezi Tutuklusu Tayfun Kahraman'dan tutukluluğunun 600. gününde mektup var;

Sevgili Dostlar.

25 Nisan 2022'den beri hayatım tamamen değişti. Daha doğrusu hayatıma süresi belirsiz bir ara verdim. Bugün 600 gün oldu. Ailemden eşimden sevdiklerimden uzaktayım.

Silivri'de her bir gecesinde kafamdaki sorulara cevap bulamadığım 600 gün geçirdim. Ancak hukuk yolları tükenmedi ve ben hala bu akıl ve vicdan dışı istinatların gerçek hukukçular tarafından tarihin çöp sepetine atılacağını, özgürlüklerimize kavuşacağımızı umut ediyorum. Kendim için, herkes için, ülkem için adalet istiyorum. Tüm bu karamsar tabloya rağmen demokratik, adil ve özgür bir ülkede güvenli ve sağlıklı kentlerde eşit yurttaşlar olarak yaşam hakkı için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Sevgili dostlar geçen 600 günde demokrasi ve adalet talebine verdiğiniz destek ve yaşanan hukuksuzluğa karşı gösterdiğiniz dayanışma için teşekkür ederim. Umarım çok yakında bu hukuksuz tutukluluk sona erecek ve özgür günlerde yine birlikte olacağız.

O günün bir an önce gelmesi ümidi ile

hepinizi hasretle selamlıyorum.

Dostluk ve sevgilerimle;

Dr. Tayfun Kahraman / Silivri Kapalı Cezaevi - 9 No'lu / A-47

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları