loading
close
SON DAKİKALAR

Tayfun Kahraman'dan mektup var; Karşı çıktığımız için esir tutulduğumuz rantçılık kentlerimizin yerle bir olmasına neden oldu

Tayfun Kahraman'dan mektup var; Karşı çıktığımız için esir tutulduğumuz rantçılık kentlerimizin yerle bir olmasına neden oldu
Tarih: 07.09.2023 - 17:41
Kategori: Gündem

Tayfun Kahraman, yazdığı mektubunda; Tutukluluğun üzerinden tam 500 gün geçti ve hukuksuzluk hala devam ediyor. Muktedir güç göstermek korku duvarları örmek üzere bizleri 500 gündür esir tutuyor.

Gezi Tutuklusu Tayfun Kahraman'dan tutukluluğunun 500. gününde mektup var;

"Sevgili dostlar,

Tutukluluğun üzerinden tam 500 gün geçti ve hukuksuzluk hala devam ediyor. Muktedir güç göstermek korku duvarları örmek üzere bizleri 500 gündür esir tutuyor. Gezi ile hep beraber demokrasi adalet özgürlük ve eşitliğe açtığımız kapıyı yüzümüze çarpmak istiyor. Fakat demir parmaklıklar arkasında tutulsak da birlikte çıkılan bu yolda haklı taleplerimizi dillendirmeye mesleki bilgi birikimimizi ülkemiz yararına kullanmaya demokrasi adalet mücadelesine devam edeceğiz.

Cezaevinde geçen 500 günde memleketimiz birçok olaya sahne oldu. En önemlisi 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri ile bugüne kadar meslek insanları olarak dikkat çektiğimiz deprem uyarılara rağmen çok acı bir felakete yol açtı. Karşı çıktığımız için esir tutulduğumuz rantçılık kentlerimizin yerle bir olmasına neden oldu. Deprem tüm süslü sözleri boşa çıkan iktidarın afetlere karşı hoyratlığını iş bilmezliğini gün yüzüne çıkardı. Buna karşın 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde yapılan hatalar ile demokrasi ve adalet isteyen milyonlar büyük bir hayal kırıklığından uğradı. Bizler bu karamsar tabloya rağmen demokratik, adil ve özgür bir ülkede, güvenli ve sağlıklı kentlerde eşit yurttaşlar olarak yaşam hakkı için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Sevgili dostlar geçen 500 günde demokrasi ve adalet talebine verdiğiniz destek yaşanan hukuksuzluğa karşı gösterdiğiniz dayanışma için teşekkür ederim. Umarım çok yakında bu hukuksuz tutukluluk sona erecek ve özgür günlerde yine birlikte olacağız O günün bir an önce gelmesi ümidiyle hepinizi hasretle selamlıyorum.

Dostluk ve sevgilerimle.

Dr. Öğretim Üyesi Tayfun Kahraman

Silivri 9 No'lu/A-47"

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları