loading
close
SON DAKİKALAR

TBB yönetimi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti

TBB yönetimi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti
Tarih: 02.12.2023 - 13:45
Kategori: Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan, Yönetim Kurulu üyeleri ve Baro Başkanları ile görüşmesi sonrası açıklama yaptı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

"Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Erinç Sağkan, Yönetim Kurulu üyeleri ve kıymetli Baro Başkanlarımızla bir araya geldik; hukukçularımızla güvenlik güçlerimiz arasındaki ilişkilerin daha da geliştirilmesine yönelik yapılacak iş birliklerini görüştük.

TBB heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim." dedi.

İÇİŞLERİ BAKANI'NI ZİYARET EDEN TBB HEYETİ, AVUKATLARIN YAŞADIĞI SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ İLETTİ

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Yönetim Kurulu üyeleri, Baro Başkanları ile TBB Aracı ve Takipçilerle Mücadele Komisyonu temsilcilerinden oluşan heyet, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret etti.

Heyet, Bakan Yerlikaya'ya avukatların kollukta yaşadıkları sorunları ve bu sorunların çözümüne yönelik önerilerini ileterek TBB ve Baroların hasar danışmanlık şirketlerine karşı yürüttüğü mücadeleye ilişkin bilgi verdi. Aynı zamanda bu konuda ortak çalışma ve mücadele yöntemleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam'ın da yer aldığı görüşmede ayrıca meslektaşlarımızın illerde yaşadıkları bazı yerel sorunlar ve bu sorunların çözüme yönelik talepler de iletildi.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları