loading
close
SON DAKİKALAR

TBMM Başkanı Kurtulmuş; 'Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor'

TBMM Başkanı Kurtulmuş; 'Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor'
Tarih: 12.12.2023 - 19:00
Kategori: Gündem

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Hasan Bitmez'in sağlık durumu hakkında, "İnşallah yapılan bu tıbbi müdahalelere olumlu cevap verir, en kısa süre içerisinde sağlığına kavuşarak tekrar TBMM'ye, aramıza döner."

MECLİS BAŞKANI KURTULMUŞ'TAN TBMM'DE FENALAŞAN SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ BİTMEZ'İN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Genel Kurulu'nda fenalaşan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumunun ciddi olduğunu belirterek, "İnşallah yapılan bu tıbbi müdahalelere olumlu cevap verir, en kısa süre içerisinde sağlığına kavuşarak tekrar Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne, aramıza döner." dedi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Bitmez'in sağlık durumuna ilişkin bilgi almak için Bilkent Şehir Hastanesi'ne gelen Kurtulmuş, Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Saadet Partisi Grup Başkanvekilleri Bülent Kaya ve İsa Mesih Şahin ile görüştü.

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ve milletvekillerinin de yer aldığı görüşmenin ardından Kurtulmuş, Bitmez’in ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kurtulmuş, hastaneden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk müdahalesi doktor milletvekilleri ve Meclis'in hastanesindeki tıbbi ekiplerce yapılan Bitmez'in çok kısa sürede Bilkent Şehir Hastanesi'ne getirildiğini ve gerekli acil müdahalelerin yapıldığını söyledi.

Kurtulmuş, "Doktorlarından aldığımız bilgi durumun ciddi olduğu. Şifa sahibi Cenab-ı Allah'tan şifa diliyoruz. İnşallah yapılan bu tıbbi müdahalelere olumlu cevap verir, en kısa süre içerisinde sağlığına kavuşarak tekrar Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne aramıza döner." diye konuştu.

Bitmez’in eşi ve kızının da hastanede olduğunu, onlarla da görüştüğünü dile getiren Kurtulmuş, “Ailesi de gayet metin bir şekilde, Cenab-ı Allah'ın şifa sahibi olduğunu bilincinde buradaki yapılan tıbbi çalışmaları dikkatle izliyorlar. Hep beraber dua edeceğiz. Buradaki hazık doktorlarımızın gayretleriyle ümit ediyoruz ki başarılı bir sonuç elde edilecek ve Hasan Bitmez Bey, inşallah yapılan tedavilere cevap vererek tekrar aramıza dönecek. Allah şifa versin. Saadet Partisi Grubu’na, ailesine, TBMM’ye ve bütün milletimize de geçmiş olsun dileklerimizi ifade ediyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları