loading
close
SON DAKİKALAR

TBMM Başkanı Şentop Katar'a gitti

TBMM Başkanı Şentop Katar'a gitti
Tarih: 19.01.2022 - 13:19
Kategori: Gündem

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, resmi temaslarda bulunmak üzere Katar'a gitti.

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve beraberindeki parlamento heyeti, resmî ziyaret için gittikleri Katar'ın başkenti Doha'da, Katar Şura Meclisi Genel Sekreteri Ahmed Nasır İbrahim El Fadala ve Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Mehmet Mustafa Göksu tarafından karşılandı.

TBMM Başkanı Şentop'a Katar ziyaretinde Türkiye-Katar Parlamentolar Arası dostluk Grubu Başkanı AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Türkiye Birleşik Arap Emirlikleri Parlamentolar Arası dostluk Grubu Başkanı AK Parti Bitlis Milletvekili Osman Ören, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu da eşlik edecek.

Şentop ve beraberindeki parlamenter heyet yarın, Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al-Thani tarafından kabul edilecek. Şentop'un, daha sonra Şura Meclisi Başkanı Hassan bin Abdullah Al-Ghanim ve Katar Başbakanı ve İçişleri Bakanı Şeyh Halid bin Khalifa bin Abdulaziz Al Thani ile görüşmesi planlanıyor.

TBMM Başkanı Şentop'un, Doha Enstitüsünü ziyaret ederek "Yeni Bir Dünyaya Doğru: Dostluklar, İttifaklar, İş Birlikleri" konulu bir konuşma yapması da öngörülüyor.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları