loading
close
SON DAKİKALAR

TCDD Genel Müdürü, Çorlu'daki tren kazasında oğlunu kaybeden Mısra Öz'ü engelledi: 'Yazdıklarımı görmemek bu faciayı örtmüyor'

TCDD Genel Müdürü, Çorlu'daki tren kazasında oğlunu kaybeden Mısra Öz'ü engelledi: 'Yazdıklarımı görmemek bu faciayı örtmüyor'
Tarih: 12.11.2018 - 09:18
Kategori: Yurt

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İsa Apaydın, Çorlu'da meydana gelen tren faciasında kaybettiği oğlu için adalet çağrısı yapan Mısra Öz Sel'i Twitter'da engelledi.

Uzunköprü-Halkalı seferini yapan, içinde 362 yolcu ve 6 personel bulunan yolcu treni 8 Temmuz'da Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Sarılar Mahallesi’nde devrilmiş, 5 vagon raydan çıkmıştı. Kaza sonucunda 25 kişi hayatını kaybetmiş, 338 kişi yaralanmıştı. Üzerinden dört ay geçmesine rağmen kazada ihmali olanlar hakkında herhangi bir yasal işlem yapılmadı.

Kazada hayatını kaybeden 9 yaşındaki Arda Oğuz Sel'in annesi Mısra Öz Sel, sosyal medya hesabı üzerinden her gün yetkililere seslenerek adalet çağrısı yapıyor.

"Beni engellemek bu faciayı örtmüyor"

TCDD Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İsa Apaydın ise kendisine adalet çağrısında bulunan Mısra Öz'ü Twitter'da engelledi.

Mısra Öz, tepkisini sosyal medya üzerinden şu sözlerle dile getirdi: "Beni engellemek, yazdıklarımı görmemek bu faciayı örtmüyor! Gerçekler ortada! 25 kişi öldü! Oğlum öldü oğlum! Neden rahatsız oldu acaba⁉️" 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları