loading
close
SON DAKİKALAR

Tebliğciler pavyonda 'ahireti' anlattı

Tebliğciler pavyonda 'ahireti' anlattı
Tarih: 29.08.2021 - 11:50
Kategori: Gündem

Tebliğciler, bu kez bir pavyona girdi. Pavyon sahibine ‘ahireti’ anlatan Tebliğciler "İstanbul’da hocalar pavyona girdi“ başlığıyla pavyon sahibiyle olan görüşmelerini paylaştı.

Hayırların Fethi Derneği adıyla faaliyet yürüten ve kamuoyunda Tebliğciler olarak bilinen cemaat mensupları yine sahnede. Daha önce yılbaşı zamanları sokaklarda insanları çevirerek konuştukları ve bildiri dağıttıkları görüntülerle gündeme sıkça gelen Tebliğciler, bu kez bir pavyona girdi. Pavyon sahibine “ahireti” anlatan Tebliğciler „İstanbul’da hocalar pavyona girdi“ başlığıyla pavyon sahibiyle olan görüşmelerini paylaştı.

Pavyon sahibiyle konuşan tebliğciler, “Mevlamız dünyaya getirdi bizi, istiyor ki kulluk edelim onlara. Bilmeliyiz ki Kur’an var, sünnet var, o kadar sıkıntı çekilmiş. Bize yemesi kaldı artık. Her şey hazırlanmış pişirilmiş bize yemesi kaldı sadece” dedi.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları