loading
close
SON DAKİKALAR

Tecavüzcülere ceza yağdı

Tecavüzcülere ceza yağdı
Tarih: 11.02.2012 - 19:34
Kategori: Şehir

Samsun'da otostop yapan 33 yaşındaki evli kadını araçlarına alıp ormanlık alana götürerek sırayla tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklu yargılanan 4 sanığa ceza yağdı

Samsun’da 2009 yılı Temmuz ayında meydana gelen olayda, evli K.Ö. ile erkek akrabası 16 yaşındaki S.U. merkeze bağlı Kestane Pınar Köyü’ne amcalarını ziyarete gitti.

Daha sonra evlerine dönmek üzere yola çıkan K.Ö. ve akrabası genç, yol boyunca yürürken geçen araçları otostop yapmaya çalıştı. Bu sırada yoldan geçen bir otomobil önlerinde durdu.

K.Ö. ve S.U. içinde 32 yaşındaki Hasan K. ve Yalçın K. ile 22 yaşındaki Tolga T. ve o tarihte 17 yaşında olan Ö.K.’nın bulunduğu otomobile bindi. Bir süre gittikten sonra otomobili durduran 4 kişi, iddiaya göre S.U.’yu döverek araçtan indirip, genç kadını ormanlık alana götürdü.

Burada 4 kişi, K.Ö’ye sırayla tecavüz etti. Ardından da genç kadını şehir merkezinde bırakıp kaçtı. K.Ö’nün şikayeti üzerine kısa sürede yakalanan 4 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Haklarında ’tecavüz, hürriyeti kısıtlama, tehdit ve darp’ suçlarından Samsun 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açıldı.

’KENDİ RIZASIYLA’ DEDİLER

Bugün son kez hakim karşısına çıkan sanıklar Tolga T., Hasan K., Yalçın K. ve Ö.K. genç kadın ile para karşılığı cinsel ilişkiye girdiklerini iddia ederek tahliyelerini istedi.

Sanıklardan Hasan K., genç kadın ile kendi rızasıyla ilişkiye girdiklerini öne sürerek, "Onun rızasıyla ilişkiye girdik. Hatta kendisi burada da söyledi. Cinsel ilişki sırasında o benim üzerime çıkmıştı. Böyle tecavüz mü olur?" dedi.

"EREKSİYON OLAMADIM" SAVUNMASI

Sanıklardan Tolga T. ereksiyon olamadığı için K.Ö. ile cinsel ilişkiye girmediğini belirtip beraatini isterken, Ö.K., "Annem, babam beni tecavüz edeyim diye büyütüp yetiştirmedi. Bize iftira atıyor" diye konuştu.

Yalçın K. ise, genç kadına cinsel ilişki karşılığında 50 TL verdiğini, ancak kadının bunu beğenmediğini belirterek, "Dilenciye para mı veriyorsun? Size göstereceğim diyerek gitti. Sonra da bu olay başımıza geldi" dedi.

CEZA YAĞDI

Duruşmaya gelmeyen ancak daha önceki duruşmalarda dinlenen kadın ise ifadesinde sanıkların hepsinin kendisine sırayla tecavüz ettiğini hatta hamile kaldığını belirterek şikayetçi oldu. Mahkeme, sanıklardan Tolga T., Yalçın K. ve Hasan K.’ya tecavüz, hürriyetten yoksun bırakma ve tehdit suçlarından 27’şer yıl 6’şar ay, olay tarihinde yaşı küçük olan Ö.K.’ya ise aynı suçlardan 18 yıl 7 ay 10 gün hapis cezası verdi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları