loading
close
SON DAKİKALAR

Tekin: Bu ilk değil, son da olmaz

Tekin: Bu ilk değil, son da olmaz
Tarih: 07.07.2012 - 11:09
Kategori: Gündem

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, 'Canik’te yaşanan ilk değil, son da olmayacak' yorumunu yaptı...

Türkiye , Canik’te TOKİ konutlarındaki bir kapıcı dairesinde sel suyunda boğulmuş minicik bedenlerin çıkarılmasını canlı yayınlarla izledi. Konuyla ilgili kamera karşısına geçen her uzman aynı şeyi söylüyor: “Temel sorun dere yataklarında bilimsel kurallara uymayan yapılaşmaya gidiliyor”.

İmar sorunlarıyla yakından ilgilenen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de aynı soruna dikkat çekerken, “Canik’te yaşanan ilk değil, son da olmayacak” yorumunu yaptı.

Topbaş da TOKİ’ye dava açmıştı, ne oldu?

Devlet eliyle planlı bir felaket yaşandığı görüşünü savunan Tekin, “Ayamama’da 31 insan öldü. Orada da hesap sorulacaktı? Ne oldu? Rize’de, Zonguldak’ta yaşananların hesabı kimden soruldu? Bu işlerin sorumlusu kim? Böyle bir hukuk anlayışı olur mu? Bu öyle 3 kelimeyle, rahmet dilemekle geçiştirilecek bir olay değil” dedi. CHP ’li Gürsel Tekin , TOKİ’nin İstanbul ’daki kural dışı projelerinin sadece muhalefetin değil İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ’ın da tepkisini çektiğini anımsatarak “Sayın Topbaş’ın açtığı davalar vardı. Ben o davaların sonucunu merak ediyorum” ifadesini kullandı.

Radikal

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları