loading
close
SON DAKİKALAR

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, 11 ilçe belediye başkanı ile basın toplantısı düzenleyecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, 11 ilçe belediye başkanı ile basın toplantısı düzenleyecek
Tarih: 21.01.2021 - 14:40
Kategori: Yerel

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'ın 11 ilçesinde gerçekleştirilen çalışma, proje ve yatırımları basın mensuplarıyla paylaşmak adına 11 ilçe belediye başkanı ile birlikte ortak basın toplantıları düzenleyecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak yaptığı açıklamada; "Kamuoyunu bilgilendirme adına önemli bir mesleği icra eden basın mensuplarıyla 11 ilçe belediye başkanı ile basın toplantısı düzenleyere bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyacağız." dedi.

Kadir Albayrak; "Göreve geldiğimiz günden bu yana, Tekirdağ'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek ve halkımıza en kaliteli hizmeti verebilmek adına tüm ekibimle birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmaları basın mensupları ile paylaşma anlamında İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte ortak gerçekleştireceğimiz basın toplantılarına 25 Ocak tarihinde Çorlu'da başlıyoruz. İlçelerimizde, değerli ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte basın temsilcilerimizle bir araya geleceğiz yaptığımız çalışmalarımızı anlatacağız." dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Tekirdağ'ın 11 ilçe bakanı ile yapılacak basın toplantılarının gün ve saatleri aşağıdadır;

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları