loading
close
SON DAKİKALAR

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan trollere tepki

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan trollere tepki
Tarih: 19.04.2021 - 17:39
Kategori: Gündem

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sosyal medyada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve parti sözcüsü Faik Öztrak'a yönelik trol saldırılarına tepki gösterdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, son günlerde sosyal medya hesaplarından  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti sözcüsü Faik Öztrak'a yönelik artan trol saldırılarına ilişkin açıklamada bulundu. Twitter hesabından Kılıçdaoğlu ve Öztrak için destek mesajı paylaşan Albayrak şu ifadeleri kullandı:

"Ülke olarak salgınla ve ekonomik krizle mücadele ettiğimiz böylesine zor bir dönemde siyasi sorumluluk içerisinde halkımızın gerçek sorunlarını gündeme taşıyan Sayın Genel Başkanımız @kilicdarogluk ve Genel Başkan Yardımcımız, Parti Sözcümüz ve Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın @faikoztrak 'a yapılan trol saldırıları gündemi değiştirmeye ve yapay gündem oluşturmaya yönelik nafile bir çabadır. Unutulmamalıdır ki, güneş balçıkla sıvanmaz. Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. Her zaman ezilenlerin yanında olan Cumhuriyet Halk Partimiz tüm engellemelerine rağmen halkımızın gerçek gündemini ülke gündemine taşımaya devam edecektir"

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları