loading
close
SON DAKİKALAR

'Tekirdağ'da sele kapılarak şehit olan asker' Meclis gündeminde

'Tekirdağ'da sele kapılarak şehit olan asker' Meclis gündeminde
Tarih: 27.10.2017 - 10:20
Kategori: Gündem

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Meclis'te Tekirdağ'da askeri aracın sele kapılmasıyla şehit olan askere ilişkin açıklamada bulundu.

CHP Kırklareli  Milletvekili Türabi Kayan, Meclis'te Tekirdağ'ın Saray ilçesinde askeri aracın sele kapılmasıyla şehit olan askere ilişkin söz alarak açıklamada bulundu.

CHP'li Türabi Kayan, İğneada gibi dünyada üç bölgede bulunan Longoz Ormanları'nın hemen yanında nükleer santral kurulma çalışmaları ile Vize bölgesinde ve Marmara Ereğlisi'nde 2'şer adet termik santral ve 4 çimento fabrikasının ormanı tamamen tahrip etmesinin Trakya'nın iklim yapısını bozduğunu, çevreyi tahrib ettiğine dikkat çekti. 

Taş alınan ocakların yerlerini tekrar düzeltip oraya ağaç dikmeleri gerekirken, taş ocaklarının bunu yerine getirmediğini söyleyen CHP'li Kayan, yasal zorunluluğu olduğu hâlde buna hiçbir şirket yanaşmadığını vurguladı. Türabi Kayan, "Bu da doğayı tahrip etmekte, bunun sonucunda seller can ve mal kayıplarına meydan vermektedir." diyerek sözlerine son verdi. 



Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları