loading
close
SON DAKİKALAR

Televizyonu Sevdiren Genç Kadınlar

Televizyonu Sevdiren Genç Kadınlar
Tarih: 13.04.2016 - 12:40
Kategori: Kadın

Bize yeniden televizyonu sevdiren, kumandayı elimize alıp tüm akşamımızı ayıracağımız üç saate yakın bir maratona başlamayı göze almamızı sağlayan, ekranın genç kadın yüzleri hangileri?

Ekranın dönem dönem yenilenmeye ve kendisini yeniden hatırlatmaya ihtiyacı var, bunda hemfikiriz zaten ama her yeni yüz ekranı yeniden canlandırıp televizyon izleme isteğini körükler mi? Bize yeniden televizyonu sevdiren, kumandayı elimize alıp tüm akşamımızı ayıracağımız üç saate yakın bir maratona başlamayı göze almamızı sağlayan, ekranın genç kadın yüzleri hangileri?

Burcu Biricik
Burcu Biricik’in belli bir ekran geçmişi var ama onu yakından tanıyalı çok uzun zaman olmadı aslında… Şeref Meselesi ile yavaş yavaş kendisini belli etmeye başladı hayatlarımızda, şimdilerde ise Hayat Şarkısı ile adından sıkça bahsettiriyor ve deyim yerindeyse ekranda fırtına estiriyor. Her gün üzerine koyarak yoluna devam ettiği kariyeri ve karakteristik yüzü ile hafızalara çoktan kazındı bile…

Leyla Lydia Tuğutlu
Leyla Lydia Tuğutlu uzun yıllardır hayatımızda aslında ve dönem dönem sessiz de olsa etkin bir şekilde gözümüzün önündeydi. Lakin esas çıkışını önce sinemada başrolünü Çağatay Ulusoy ile paylaştığı Delibal filmi ile yakaladı, belki bu film onu daha yakından tanımamızı ve “Ne güzel bir enerjisi varmış!” dememizi sağladı ama sonrasında Kiralık Aşk ile ekranlarda da yerini sağlamlaştıracağını gösterdi. Tatlı İntikam ile ise Kiralık Aşk’taki İz ile önüne dizilen tüm tabuları yıkarak o sıcak yanını daha net görmemizi sağladı. Şimdilerde ekranımızın en sempatik ve sıcak yüzlerinden biri olarak yoluna devam ediyor, daha uzun yıllar da ekranlardan güzel enerjisini hissedeceğiz gibi duruyor.

Elçin Sangu
İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini oynamaktadır. Geçtiğimiz ay Elidor şampuan reklamının yüzü olmuştur.

Hande Erçel

Son dönemde Hande Erçel adını duymamız dahi dönüp bakmamıza sebep oluyor. Kısa sürede unutulmazlar arasına giren Güneşin Kızları ile yakaladığı çıkış onu uçsuz bucaksız bir hayran kitlesi ile de tanıştırdı. Hem sempatik yönünü çok sevdik hem de zamanla ona duyulan hayranlık “Çok güzel kız!” cümlesinden çıktı ve beslediği, üzerine koyduğu oyunculuğuyla da adından söz ettirmeye başladı. Birbirinden değerli ödüllerle de emeğini taçlandırdı, Altın Kelebek de bunlardan biriydi. Şimdilerde ise yeni projesinin heyecanını yaşıyor!

Alina Boz
Paramparça dizisi ile adını duyduğumuz, ekranın en genç ve yeni yüzlerinden biri olan Alina Boz da yeteneği ve dikkat çekici aurası ile ekranda adeta ışık saçıyor. Genç yaşına rağmen “Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır,” minvalindeki göz kamaştıran yeteneği ile onu izlemek çok keyifli ve daha uzun yıllar ekranlardan evlerimize konuk olacak, biliyoruz.

Burcu Özberk
Burcu Özberk’e Muhteşem Yüzyıl’dan aşina olsak da esas büyük çıkışını Güneşin Kızları ile yaşadı. Bir yandan hayran kitlesiyle tanışırken diğer yandan tiyatro geçmişini de daha yakından tanımamızı sağladı. Farklı duruşu ve kendinden emin halleri ile ekrandaki varlığını uzun yıllar devam ettirecek gibi duruyor.

Seren Şirince
İlişki Durumu: Karışık ile yakından tanıdığımız ve ekranlardaki “standart” kavramı yerle bir eden Sere Şirince, ekranda doğallığı sevdiren isimlerden biri olarak hafızalarımıza kazındı! Sempatikti, ekrandan çok güzel bir enerji yayıyordu ve hepsinden önemlisi tüm bunları oyunculuğuna da yansıtıyordu!

Nilay Deniz
Güneşi Beklerken ile tanıdığımız ve “Bu kızda başka bir hava var!” dedirten Nilay Deniz, şimdilerde Aşk Yeniden ile hislerin ne kadar doğru olduğunu tekrar tekrar gösteriyor. Altın Kelebek’te “Yılın Yıldızları” kategorisinde ödülünü kucaklayan Nilay Deniz için her şey yeni başlıyor zira ekrandaki enerjisi, sıcaklığı ve yeteneği kendisini her seferinde gösteriyor.

Hazar Motan
Kırgın Çiçekler ile hayatımıza adım atan ve Avrupai havasıyla dikkatleri üzerine çeken Hazar Motan da ekranların en ışıltılı isimlerinden bir tanesi! Göz kamaştıran kostümler, makyaj ve mekan desteğiyle görmememize rağmen “Bu kız diğerlerinden farklı!” dedirtiyor, farkı da tam olarak burada başlıyor.

Berna Koraltürk
Şimdilerde adını çok sık duyduğumuz, Baba Candır ile dikkatleri üzerine çeken Berna Koraltürk de ekranın sıcak ve sempatik isimlerinden… Adı sınırlı bir kitle tarafından anılsa da komedideki yeteneği ve farklı aurası ile seyircisini mest ediyor!



mahmure.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları