loading
close
SON DAKİKALAR

TEM'de zincirleme kaza: 5 yaralı

TEM'de zincirleme kaza: 5 yaralı
Tarih: 11.02.2012 - 23:23
Kategori: Şehir

Dilovası Tavşancıl çıkışında meydana gelen kazada 7 araçlı zincirleme kaza sonrasında 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Dilovası ilçesi Tavşancıl TEM otoyolunda 7 aracın karıştığı zincirleme kaza sonrasında 5 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre Tavşancıl çıkışında İstanbul istikametinden İzmit istikametine gitmekte olan yabancı uyruklu İ.A.`nın kullandığı 41 RF 377 plakalı araç yağan yağmurun etkisi ve aşırı hız nedeniyle sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedip taklalar atmaya başladı.
  
Bu sırada aracın arkasından gelen TIR ve otomobiller de yağmur nedeniyle yolda duramayınca zincirleme kaza meydana geldi. C.Y. yönetimindeki 34 YK 5120 plakalı araç, V.O. yönetimindeki 41 R 4802 plakalı araç, N.B. yönetimindeki 41 UD 204 plakalı araç, A.G. yönetimindeki HH 104 9A plakalı tır ile sürücüsü henüz tespit edilemeyen 34BD 7088 plakalı araç kazaya karıştı. Korkunç kazayı görenler olay yerine polis ve çok sayıda ambulans ekibi istedi.
  
Kısa sürede olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar Efkan Köseoğlu, Mehmet Çoban, Hakan Saraç, Ali Gedikoğlu Orhan Altıparmak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadıkları öğrenildi. Kaza nedeniyle trafik uzun bir süre tamamen kapalı kalırken, araçların kaldırılmasının ardından trafik ancak açılabildi. Otoban trafiği bir süreliğine E-5`e yönlendirildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları