loading
close
SON DAKİKALAR

Temel Karamollaoğlu; Türkiye gıda enflasyonu sıralamasında zirve yapmaya ilerliyor ama üç ülkeyi geçemedik; Lübnan, Venezuela ve Surinam’ın ardından 4. sırada geliyor ülkemiz!

Temel Karamollaoğlu; Türkiye gıda enflasyonu sıralamasında zirve yapmaya ilerliyor ama üç ülkeyi geçemedik; Lübnan, Venezuela ve Surinam’ın ardından 4. sırada geliyor ülkemiz!
Tarih: 09.03.2022 - 12:41
Kategori: Siyaset

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Haftalık Basın Toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Karamollaoğlu; "8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bütün kadınların hak mücadelesini, emek mücadelesini, adalet mücadelesini taktirle karşıladığımı ifade ediyorum."...

Temel Karamollaoğlu Haftalık Basın Toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi.

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bütün kadınların hak mücadelesini, emek mücadelesini, adalet mücadelesini taktirle karşıladığımı ifade ediyorum.

Kadın toplumun ana direğidir. Toplumun temeli ailedir, ailenin orta direği de annedir! Kadının ihmal edildiği, haklarının gasp edildiği, şiddete, ayrımcılığa, sömürüye ve istismara maruz kaldığı bir toplumun sağlıklı gelişebilmesi mümkün değildir.

Kadına yönelik, şiddet, ayrımcılık, istismar ve kadın cinayetlerinin önlenmesi için mutlaka gayret gösterilmesi gerekiyor! Cinayet olaylarında cezaların artırılmasına hatta idama kadar götürülmesine razıyız!

Kadının bir çok vasfı var ama annelik bunun en önemlisidir. Eğer aile sağlıklı şekilde korunamazsa toplum dejenere olur. Kadın hakları savunulurken, ailenin bir kenara itilmesini doğru bulmuyoruz.

Türkiye gıda enflasyonu sıralamasında zirve yapmaya ilerliyor ama üç ülkeyi geçemedik; Lübnan, Venezuela ve Surinam’ın ardından 4. sırada geliyor ülkemiz!

 
Temel Karamollaoğlu;
 
Bu gidişatın sorumlusu iktidar değil muhalefet” diyor sayın Cumhurbaşkanı. Yönetimde siz olacaksınız ama müsebbip muhalefet olacak! Aklınızı başınıza devşirin ya!
 
Sabah ekmek kuyruğu, gün içerisinde yağ kuyruğu, gece yarısı akaryakıt kuyruğu ama enterasandır ki bunların sorumlusu muhalefetmiş!
 
Topraklarımızın %10’undan fazlası işlenmiyor! Oradan yetiştireceğimiz buğdayı, gidip dışarıdan alıyoruz. Bu ne garabet!
 
Asgari ücretlilere bakarak doktorları eleştiriyor ve “Yurt dışına giderlerse gitsin!” diyor. Çözüm olarak da daha ucuza çalışan ülkelerden doktor transfer edeceklermiş! Senin aklına şaşayım!
 
Bir doktor bazen 36 saat çalışıyor ya! Bunu görmeyeceksiniz, sonra da "Giderlerse gitsinler!" diyeceksiniz! Devleti yönetenler kendi insanına böyle davranırsa bu ülkede ihtisas sahibi kimse kalmaz!
 
Biz Erbakan Hoca'nın talebeleriyiz! Bizim yönettiğimiz bir Türkiye’de emin olun asgari ücret, yoksulluk sınırını geçer!
 
Tarım Bakanını değiştirdin de peki ne değişecek? Hiçbir şey değişmeyecek! Çünkü kararları tek kişi alıyor! Böyle bir yönetim varken siz bakan değiştirerek düzlüğe çıkamazsınız!
 
Bugün yöneticiler maalesef milletimize "İnsanca Yaşam"ı değil; "asgari hayatı" reva görüyor!
 
İnsanların gözünün içine bakarak ne düşündüğü az çok anlaşılır. Biz bunların gözünün içine çok baktık, bir şey çok kesin; bu arkadaşlar bir şey bilmiyor! İşin kötü tarafı; bilmediklerini de bilmiyorlar!
 
Devlet yönetmeyi bilmiyorlar! Üst perden konuşmak, tahakküm etmek, azarlamak, yeri geldiği zaman baskı yapmak… Bunu devlet yönetmek zannediyorlar!
 

Stokçulardan bahsediyorlar. Birkaç tane stokçu Türkiye’yi bu hale getiremez. Eğer bunu yapabiliyorlarsa bu da senin kabahatin!

Bugünkü hayat pahalılığının sebebi; ne yurt dışındaki doğalgaz-petrol artışıdır ne Ukrayna-Rusya savaşıdır ne de başka bir şeydir! Esas müsebbip Ak Parti'nin kendisidir!

Gaz kuyruklarından bahsedenler milleti yağ kuyruklarına mahkum ettiler. Ekmek karnelerinden bahsedenler milleti ucuz ekmek kuyruklarına mahkum ettiler!

Tek parti yönetimlerini, tek adam zihniyetlerini eleştirerek iktidara gelenler, 85 milyonluk bir ülkeyi tek adam yönetimine mahkûm ettiler!

Bu ülke sizin döneminizde Fransa'dan üstün hizmet madalyası alan Tarım Bakanları gördü! Kendi bakanlığına dezenfektan satan Ticaret Bakanları gördü! Rüşvet aldığı tescillendiği halde cezalandırılacağına ödüllendirilen bakanlar gördü!

Muhalefet, sorunları nasıl çözeriz diye bir araya gelirken vatan haini ama siz; zam üstüne zam yaparken, ülke kaynaklarını yandaş şirketlere peşkeş çekerken, israf ederken millet sevdalısı oluyorsunuz öyle mi?

Aklınızdan bir senaryo uyduruyorsunuz; başkalarını hain, kendinizi kahraman zannediyorsunuz. Sizin benzediğiniz bir kahraman varsa o da olsa olsa Don Kişot’tur! Siz bir “Don Kişot Sanrısı” yaşamaktasınız

Sizin durumunuz bu! Kendisini şövalye zanneden Don Kişot gibi siz de kendinizi memleketin yegane kurtarıcısı zannediyorsunuz! Oysaki ne Don Kişot şövalye ne de siz kurtarıcısınız!

Bu iktidarın dostları belli; İsrail, ABD ve Rusya... Peki düşmanları kim? Dostumuz olması icap eden İslam ülkeleri... Ezilenler düşman, ezenler dost!

Eğer İsrail ile ilişkileriniz normalleşiyorsa bilin ki, Filistin'le anormalleşiyordur.

İsrail işgal ettiği topraklardan çekilmeden, kanına girdiği masumların hesabını vermeden, ve Filistin topraklarında bağımsız Filistin devleti kurulmadan; İsrail ile ilişkiler hiçbir şart altında normalleşemez!

Biz iktidarın İsrail konusundaki bu tavrına hiçbir zaman rıza göstermeyeceğiz ve her zaman bunun karşısında olacağız!

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları