loading
close
SON DAKİKALAR

Tenisçiler Atasay'la Buluştu

Tenisçiler Atasay'la Buluştu
Tarih: 12.02.2012 - 22:44
Kategori: Spor

WTA Championships'te yarışan altın raketler, final maçları öncesi Atasay'ı ziyaret etti.

25-30 Ekim 2011 tarihlerinde Sinan Erdem Spor Salonu'nda tenisin en başarılı kadın raketlerini bir araya getiren WTA Championships'de yarışan, dünyanın en güçlü ve en popüler sekiz kadın tenisçisinden Samantha Stosur ve Caroline Wozniacki,Türkiye'nin en beğenilen mücevher markası Atasay'ı ziyaret etti.

İstanbul'un ilk kez ev sahipliği yapacağı WTA Championships'e katılacak olan Amerika Açık 2011 şampiyonu Avustralyalı tenisçi Samantha Stosur ile Danimarkalı Caroline Wozniacki, Atasay Mücevherat Grubu Başkanı ve Genel Müdürü Çiğdem Kamer ile A Plus Avm'de bulunan Atasay mağazasında bir araya geldi. 

Dünyanın en başarılı kadın raketlerinden Stasur ve Wozniacki'nin ziyareti ile ilgili konuşan Çiğdem Kamer, 'Kadının olduğu yerde estetik ve güzellik vardır. Mücevheri her kadın çok sever. İstanbul'un ilk kez ev sahipliği yapacağı WTA Championships'te dünyanın en başarılı ve güçlü kadın tenisçileri ile ürünlerimizin buluşmasından mutluluk duyuyoruz. Atasay'ın farklı tarzlara uygun tasarımlarının, dünya tenisinin altın kızlarını süslemesi heyecan verici" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları