loading
close
SON DAKİKALAR

Tenişçiler greve gidiyor

Tenişçiler greve gidiyor
Tarih: 11.02.2012 - 19:10
Kategori: Spor

İskoç tenisçi Andy Murray, sezon takvimindeki yoğunluktan şikayet eden tenisçiler kervanına katıldı ve ''Talebimiz karşılanmazsa greve gidebiliriz'' dedi.

Murray, sezon programının, eline hergün raket alarak korta çıkmayan insanlar tarafından hazırlandığını, bu durumun değiştirilmesi gerektiğini, oyuncuların artık ayaklanma vaktininin geldiğini söyledi.

İskoç tenisçi, oyuncuların konuyu, Şanghay'da gelecek ay yapılacak turnuva sırasında kendi aralarında görüşebileceklerini, greve gitmekten çekinmeyecek tenisçiler bulunduğunu kaydetti.

''Umarım bu noktaya gelmeyiz'' diye konuşan Murray, taleplerini bir liste halinde sunmaları ve bu taleplerinin karşılanmaması durumunda kendilerine harekete geçme hakkınının tanınmış olacağını ifade etti.

Murray, ''Uluslararası Tenis Federasyonu ve Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) ile oturup konuyu görüşmeliyiz. Eğer uzlaşmaya yanaşmazlarsa grev noktasına gelebiliriz'' diye konuştu.

Aralarında Rafael Nadal'ın da bulunduğu bir grup tenisçi, programda değişik yapılmasına yönelik talebini uzun süredir gündeme getiriyor. Tenisçiler, 4 Grand Slam, 9 Masters 1000 organizasyonu ve Sezon Sonu Finali'nin arasında sıkıştırılmış turnuvaların çokluğundan şikayet ediyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları